TÄVLING: Är du Sveriges största Justin Bieber-fan?

Kolla in livekartan – här finns Sveriges största Beliebers! Kartan uppdateras hela tiden

1 av 3 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Fans utanför Grand Hotel i eftermiddags.
NÖJE

Skriv och berätta varför och tävla om exklusiva Bieber-priser! De bästa motiveringarna vinner. Vi väljer också ut så många motiveringar vi hinner och publicerar här i formuläret. Berätta också vilken Justin Bieber låt du tycker är bäst. Tävlingen avslutas på torsdag 12.00.

Läsarna: Därför är vi Sveriges största Bieber-fan

Detta är ett axplock av alla motiveringar – det kommer in så många att vi inte hinner ta in alla. OBS: Även om din motivering inte publiceras här är du ändå med i tävlingen!

Blev ett fan av Justin när jag fick se Never Say Never. Sen började jag lyssna på hans låtar, det var då jag blev en Belieber. Kan alla hans låtar utantill. Skulle vilja gå på hans konsert & bara få lyssna på honom, hans röst är så gudomligt fin & len på något vis.

Angelina

Hej. Jag heter Marianne och är 13 år. Jag är en jätte stor belieber och älskar honom sjuukt mycket.

Jag vill vinna dels för att det är min största dröm, dels för att jag inte fick tag på biljetter när de släpptes (flera gånger) för att ingen är hemma och ingen var villig att hjälpa mig med det. Den största andledningen till varför jag vill vinna är för att jag jag varit mobbad sen fyran. Jag var trakasserad över hur jag såg ut , min hudfärg osv.. I femma fick jag se vem Justin Bieber var genom internet och tyckte han var väldigt bra och började gilla hans musik. Ca 2 veckor övergick jag från fan-zonen till jagskullekunnagöravadsomhelst för att se honom. Han hade så stort budskap till folket omkring och sina beliebers , never say never, stay strong och believe var de allra största som jag lade märke till. Jag började ta åt mig allt han sa , men det tog ca 1-2 månader innan jag förstod vad han menade osv.. Jag sket i allting och la mobbarna bakom mig. Även om det var hela klassen förutom mina ca 5 vänner som var emot mig hela dagarna så klarade jag av det. Nu går jag i sjuan och lever livet fullt ut, även om det finns vissa saker som fortfarnde är igång så fortsätter jag att vara stark. Vissa tider brister allting men jag fixar ihop allting igen då och fortsätter att tro.

det är jätte svårt att välja favoritlåt men om jag verkligen måste blir det Love me.

Tack för att du tog din tid att läsa igenom detta. Hejdå (:

Jag är ett fan men inte så mycket som alla andra! Men jag gillar hans låtar och skulle vilja gå på en konsert men hade inte möjlighet för att det är nationella prov. Jag vill Verkligen vinna för att min vän förtjänar det väldigt mycket

Martin

Min dotter på 11 år är verkligen en BELIBER! Hon har nästan allt med justin Bieber på sina saker och rummet är inrett som ett riktigt JB rum.

Hon är det käraste jag har och se hon så lycklig över sin idol att hon t.om gråter av att titta på han på datan gör att jag vill ge henne allt jag kan som har med Justin att göra.Hon är verkligen en riktig Beliber och håller tummarna jag kan vinna detta till henne.

Man ska ju Never say never=)

Linnea

Hej, jag heter Victoria, och jag älskar Justin! Jag hade så gärna gått på konserten, men, biljetterna är slut. Jag har gråtit såmycket för att de där biljetterna inte finns kvar. Just nu ikväll sitter jag och kollar på biljetter, men de kostar MINST tusen kr st. Och jag måste ju ta m ed mig min mamma så, det blir för dyrt. Aja, nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv.... Jag älska verkligen Justin, han är min stora idol. Heela mitt rum är proppfullt med afischer och JB saker!! Så det hade varit en dröm att få den där boxen och kortet<3

Victoria

Hej jag vill såå gärna vinna detta för att jag är ett stort jusin bieber fan. Jag har inte haft möjlighet att gå på hans konsert och jag har varit så ledsen för det. Jag har kollat på många klipp på youtube och lyssnat på hans låtar för då får jag låtsas att jag är på konserten istället. Min favortit låt med Justin bieber är: As long as you love me. Texten är helt underbar. Men min dröm är att få träffa justin bieber någon gång i mitt liv, men det känns som en omöjlig dröm. Han lever på en helt annan plats på jorden än vad jag gör. Så att vinna denna tävlingen hade betytt så mycket för mig! Dessutom har jag alltid otur i tävlingar så snälla jag vill "jättesupergärna" vinna!! :)

Kram Emma

Jag skulle gått på konserten i Stockholm den 23e April men kunde inte pga nationella provet i engelska.. Så jag fick en biljett till Köpenhamn-konserten i sista minuten! Bästa konserten någonsing,

Hej kg är en tjej på 14 år som bor i glumslöv Skåne. Jag Hr en kompis som är ett stort fan av Justin och hon har försökt och försökt att få tag i biljetter till konserten men har inte lyckats få tag i några. Hon har varit med och tävlat och det har jag med till henne men har inte lyckats. Så jag tycker att hon är värld att vinna detta pris då för att hon är en så sjukt bra person och har varit en bra vänn till mig. Hon har stöttat mig och finns alltid dör för mig. Så jag tycker att hon är värld detta pris.

Johanna

Jag är en beliver!! Dygnet runt har jag Bieber fever!

jag vill gärna vinna detta,skulle betyda så mycket för mig!

Han är min idol,han är min dröm,han är mitt allt!

Denna killen är helt otrolig!

Han är bara bäst! Never say never!

Linnea

Jag lyssnar på Justin varje dag och har gjort det i ca 3.5 år, har vart en trogen belieber sedan början, Jag satt och väntade utanför ticnet ombud i flera timmar bara för att få en biljett, jag grät när jag väl hade fått min biljett! nästan alla i min skola/klass hatar Bieber men jag säger alltid emot dem även och jag får hat tillbax. konsertdagen kommer kanske vara viktigare än mitt egna bröllop!!! I will always love you JUSTIN, alltid en belieber även när jag är 45år <3

Jessica H,

2008 sattes hjärtat i brand

Genom musiken tog han min hand

Snart är han här, jag drömmer mig bort

Kanske, bara kanske drar ni min lott

Ett pris jag endast mött i drömmar

Snälla ge mig en gåva, jag aldrig skall glömma!

Favoritlåt: The Thought Of You :)

Kram!:) /Jasmine

Jag är ett stort Justin Bieber fan och hade mycket gärna velat gått på konserten men hade inte råd :(

Simon

Jag skulle gått på konserten i Stockholm den 23e April men kunde inte pga nationella provet i engelska.. Så jag fick en biljett till Köpenhamn-konserten i sista minuten! Bästa konserten någonsing! Älskar denna kille så mycket att det gör ont...

Clara

Min absoluta favoritlåt är "Never let you go"! Det är den första låten jag hörde av Justin och efter första tonen visste jag att jag var fast.

Justin betyder mer för mig än något annat. Jag älskar honom. Det går inte att beskriva på ett annat sätt än att älska honom. Att veta att han inte vet att jag finns gör fysiskt ont.

Justin betyder allt.

Jag lyssnar på Justin varje dag och har gjort det i ca 3.5 år, har vart en trogen belieber sedan början, Jag satt och väntade utanför ticnet i flera timmar bara för att få en biljett, jag grät när jag väl hade fått min biljett! nästan alla i min skola/klass hatar Bieber men jag säger alltid emot dem även och jag får hat tillbax. konsertdagen kommer kanske vara viktigare än mitt egna bröllop!!! I will always love you JUSTIN, alltid en belieber även när jag är 45år <3

Jessica H, 16 år

Jag älskar hans musik, texter, jag har affischer på hela min vägg på honom, jag har hans två parfymer och jag fick mamma att köpa en dyr Bieber biljett. Jag tycker att Catching Feelings och I would är hans bästa låtar, fast alla är grymt bra tycker jag.

Emelie

Jag är ett av hans största fans eftersom jag följt resan från att vara en liten tonårspojke till en ung man. Jag har inspirerats av hans låtar och vågat tro mer på mig själv och mina egna drömmar. Vågat stå upp för vad som är rätt&fel och aldrig tvivlat på mig själv som individ för en sekund och allt detta mycket tack vare hans otroligt fina texter,låtar och framförallt efter allt han ger tillbaka till sina fans.

Min favorit låt med honom är: Fall just för att den uttrycker sig så specifikt om du aldrig låter dig själv falla kommer du heller aldrig kunna flyga.

Elin

Hej, jag heter Zanna. Och är ett jätte stort fan av justin bieber. År 2010 blev jag misshandlad och fick njursvikt. Under tiden på sjukhuset så sjöng jag ofta på Lekterapin i Huddinge , karolinska sjukhuset. Där jag sjöng massvis med justin bieber låtar. Lyssnade ofta på hans musik, och kan säga att de stärkte min självkänsla av att inte ge upp! Han har låtar som har en speciell mening, som Never say never, Be alright, och Believe. De gör att man tänker till. Jag har länge velat träffa Justin, inte för hans utseende , utan för att han har verkligen funnits där. Och hans låtar får mig på bättre humör. Jag hade en svår period under min njursvikt, mycket svår, Och fick börja med Bloddialys. Vilket är väldigt krävande, och jobbigt. Men under den långa tiden så fanns hans låtar i mitt huvud. Jag vill träffa honom och tacka honom för det han gjort. 2012 blev jag njurtransplantaterad. Har haft mycket besök till sjukhuset, och har inte haft råd till hans biljetter. Men hade jag haft hade jag betalat varenda lilla krona för att få se han. För jag vet de får mig att må bra. Jag hoppas verkligen att jag har en chans att vinna detta pris! Och lycka till alla andra också ! Justin bieber är min hjälte. Believe, Never say never and everything gonna be alright.

Jag verkligen älskar Justin Bieber. Vill så gärna gå på konserten, gör allt just nu för att kunna gå. Om jag vinner den här tävlingen skulle det betyda allt. Om jag inte kan gå på konserten så skulle detta vara en tröst...

Min favorit låt är: Beauty and a beat acoustic

Tea

Jag har väntat så länge på att få se han live och nu har jag äntligen chansen till det den 24/4. Kan knappt vänta tills vi åker till Stockholm. Det är den största drömmen som blir sann och ingen kan vara lyckligare än jag. Känns helt overkligt att äntligen få se han live. Jag har massa saker och bilder av han och kläder. Men att vinna skulle ju vara det bästa av allt.. Skulle göra mig överlycklig

Elin

Tyvärr kunde jag inte skicka iväg dotter till sin

Älskade Justin, hoppas att man kanske kunde

Muntrat upp henne med en box istället!

Jag tycker att just jag ska vinna biljetten huvudsakligen för det stora fan jag är av Justin, eller rättare sagt Belieber. Jag har följt Justin Bieber under hans utveckling från hans kända bieber-frisyr till nu. Jag kommer ihåg att den första låten jag gillade med honom var Love me, ännu idag får jag rysningar när jag lyssnar på den! Då tänker jag tillbaka på när han nyss hade blivit så känd och hur kul det var med en ny artist att lyssna på som. Trots allt hat mot låten Baby så älskade jag fortfarande den på grund av låtens "beat" och hela låten överhuvudtaget. Jag som många andra hoppades på att han skulle komma till Sverige väldigt länge och jag skrev upp mig på en lista för att visa att jag är vill att han ska till Sverige. Jag hoppades verkligen att man för en gångs skull skulle få se han när han hade sin My Worlds världsturne, men han kom inte till Sverige då. Jag kollade till och med upp hans shower utomlands, men det fick jag tyvärr inte igenom. Precis som vi andra svenska beliebers väntade och väntade och nu, äntligen kommer han och jag för fjärilar i magen

bara jag tänker på att det finns en möjlighet att få se honom!

När biljetterna släpptes för den första dagen så stod jag i kö, men när jag väl kom in för att beställa så var det försent. Samma sak när han släppte extrakonserten. När det var den tredje konsertens utsläpp så var jag i skolan, men trots det så gick jag in för att stå i kö, även den gången fick jag ingen biljett.

Lise

Min dotter är en riktig bieber fan!

Hon lyssnar på hans låtar jämt och hon verkligen älskar honom!

vi har inrett hennes rum i justin bieber stil och allt handlar bara om JB.

Hela familjen går och nynnar på hans låtar och vi kan allt om han pga så ofta hon prata om han.

Vill verkligen hon ska vinna detta!

Den bästa låten är Beauty and beat.

Diana

Jag har varit en belieber väldigt länge jag brukar gråta varje dag för justin jag älskar honom otroligt mycke han betyder mycke för mig är justin glad så är jag också glad ! Jag tycker alla hans låtar är bra men den bästa låten är be alright

För det första är jag inte hans största fan. Jag är inte ens ett fan. Jag är en äkta BELIEBER! Jag har faktiskt ingen aning egentligen. Det började med att jag satt som liten, början av 2009 och kollade på massa klipp på youtube där jag då hittade en liten kille som sjöng "so sick". Jag gillade honom, dock hade jag inget konto på youtube så kunde inte kolla på honom så mycket. Efter flera månader såg jag videon "One Time" men visste inte då att det var Justin. Men jag insåg att det var han som jag hade följt! Genom alla dessa år så har jag följt honom utan att lämna "belieber" fandomen. Jag har stöttat honom i allting och aldrig lämnat honom. Även om det händer saker inom hans värld så är det så. Kändisar har det så och han är ju en av världens kändaste. De som lämnar honom och ens hatade honom innan han klippte sitt hår är endast fans. Man måste ha accepterat honom för den han har varit enda sedan lite. Vissa visste inte ens vem han var förräns nu men en äkta belieber accepterar honom för hur han än ser ut. Vet att vissa fans har kallat sig beliebers och sedan lämnat honom osv. Är man en "belieber" så lämnar man inte honom. Vi stannar kvar och stöttar honom livet ut!

Jag är en äkta belieber, inget fan!

Josefine

Hej, Min dotter Teresia är en 11-årig Belieber, det största fan som finns....hon har sett fram emot hans första konsert bra länge! Hennes rum är tapetserat med affischer. Det som släpps med hans namn & bild på......alltifrån parfym till en sittpuff med hans namn & bild finns i hennes rum plus mycket annat. Inget gör henne så glad som när en ny tidning med ÄNNU mer affischer släpps.....hon kan inte få nog, "Bieberhysteri" kan man tycka men för henne är det ren och skär "Bieberlycka"..:) Från en mamma till en 11 årig Belieber

Sveriges största Belieber fan heter: Teresia

Tävlar för min systerson som skall gå på konserten. Han heter Casper & är ett stort fan. Klär sig som J.B. & har sett fram emot detta läääänge nu. Så jag hoppas han kan få vinna detta, jisses att få se den lyckan i hans ögon i så fall. :) Mvh: Jeanette.

Jag ska vinna för att jag älskar Justin så sjukt mkt!! Jag har varit ett fan sen dag 1. I somras gick jag igenom en svår period, är för känsligt att skriva ut... men då hjälpte Justin mig väldigt mkt! Jag kollade på ett fota av honom och lyssnade på hans låtar när jag var som mest ledsen. jag älskar han så sjukligt mkt!! Jag fick först inte biljetter till konsterten och jag blev helt förstörd!! Jga grät 3 dagar i streck, jag ville så gärna se killen som hjälpt mig genom hur mkt som helst live! Att bara tänka att stå där bland massa beliebers och lyssna på Justins vackra röst, måste nog runda av här annars får ni för mkt att läsa, hihi. Kram! tack för en suuper tävling!! BTW: Vinner aldrig nån tävling och vill så gärna vinna nån gång!! kram!

Lisa

Jag bör vinna för att jag är en Belieber! Jag är helt kär i Justin och hans musik! Hans låtar han inspirerat och hjälpt mig i livet. Jag ser upp till Justin, han är en sååå bra förebild och han är min idol! Jag har varit på hans konsert i Danmark och jag grät jätte mycket. Det var så fantastiskt! En sådan häftig upplevelse! Det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Han är så snygg och verkar vara en sådan underbar person. Han är personen jag skulle gifta mig med om jag fick. Jag älskar Justin. Jag har tävlat på alla tävlingar jag sätt där man kan vinna Justin Bieber saker, tyvärr har jag sådan otur att jag aldrig vinner. Blir alltid lika ledsen och besviken när jag får reda på att det inte är jag. Jag har alltid drömt om en bild med honom, en gillning på instagram, en autograf eller vad som helst som notiserar att han vet att jag existerar. Och just för att jag älskar honom och aldrig vinner något så hoppas jag med hela mitt hjärta att jag vinner! Min favoritlåt av Justin är ``All around the world´´, ``As long as you love me´´, ``Nothing like us´´ och Be alright. De låtarna inspirerar mig jätte mycket och hans röst är så bra när han sjunger dem. Älskar dem!

Har varit en Belieber sen Justin slog igenom på Youtube. Jag har posters över hela väggen bara av honom, har även hans parfym, hårsnoddar, parfym m.m. Jag lyssnar på hans musik dagligen och verkligen älskar honom. Han har allt, han är charmig, sjunger bra och är bara helt underbar.

Erica

Hej! Jag heter Philip och är 18 år. Jag är medveten om att min ålder och mitt kön inte går under "det typiska Justin Bieber fanet". Men det har aldrig hindrat mig från att älska Justin sen första gången jag hörde hans första singel "Baby".

Många av mina kompisar tycker jag är töntig som gillar honom, men som de flesta vet så är alla hatare bara avundsjuka på honom och hans framgångar. Jag älskar verkligen honom och försökte åka till hans konsert som äger rum ikväll, men kunde inte åka pga brist på pengar och väldigt mycket i skolan. Det tycker jag är jättetråkigt, men är glad att man kan följa hans konsert på webben iallafall!

Jag tycker att jag förtjänar att vinna eftersom att jag har och kommer alltid älska Justin, trots att jag är en kille som ofta får höra skällsord pga att jag tycker om honom. Jag står för att jag är en believer och skäms inte för att jag älskar Justin. Att vinna den här tävlingen skulle verkligen betyda jättemycket för mig, eftersom jag inte kunde gå på hans konsert fast jag verkligen ville. Han är en sån inspiration som lyckades bli en av världens kändaste artister trots att han växte upp i en liten stad i Kanada utan sin pappa.

Min favoritlåt med Justin har länge varit "That should be me". Men nu är min absoluta favoritlåt "Nothing like us" blivit min favoritlåt och jag lyssnar på den nästan hela tiden. Jag tycker att den är så bra eftersom att många kan relatera till låten, däribland jag. Jag hade en flickvän i två år som jag inte längre är tillsammans med och jag känner igen mig mycket i den låten. Men verkligen alla hans låtar är jättebra.

Jag hoppas och vill verkligen att ni väljer mig för jag tycker verkligen att jag förtjänar det, men det finns säkert många andra hängivna fans med! Kram.

Philip

Hej mitt namn är Mikaela jag är ett stort Justin Bieber fan.

Jag tycker jag ska vinna tävlingen för jag älskar Justin mest på hela jorden. Tänker på honom 99% av mitt liv.♥ Jag är ofta med i tävlingar om/med Justin Bieber men har aldrig vunnit så det är ganska tråkigt, så det hade varit enormt kul att vinna i denna!!:)

Jag är Sveriges största Justin Bieber fan eftersom min kärlek till honom aldrig tycks ta slut! Jag blev ett fan av honom första gången jag hörde han sjunga och kär när jag såg hans musikvideo One Time. Jag har i flera år som lojalt fan följt hans väg som artist och stöttat honom alla de gånger jag kunnat göra det. Han har betytt så otroligt mycket för mig så det inte går att beskriva med ord. Jag älskar honom för den person och artist han är och jag kommer alltid att göra det. Jag vet vad han kan och även om jag inte träffat honom så kan jag säga att jag älskar honom, han är bäst i sin genre! Mvh, Tilda

Jag avgudar Justin Bieber av den stora anledning att han enbart är 19 år gammal, men att han såpass ung har utvecklat ett moget sätt att stå på scen. Han förmedlar känslor och har en otrolig scennärvaro. Jag har aldrig sett honom live, men det gäller bara sätta på ett liveklipp på Justin på Youtube så känner man det han förmedlar. Man blir glad och berörd av honom.

Jennika

ok vet inte vart jag ska börja men jag har alltid varit vid hans sida efter jag såg hans video klipp i Youtube blev helt förälskad i han

killen med den gråa hoddie nu har det gått nästan 5 år och har längtat så mycket att få se har campat i 2 dygn varit i Danmark o Norge bara för honom jag är hell besatt av honom han är mitt ALLT och att jag kommer kunna träffa honom gör det hela helt overkligt för att jag har verkligen kämpat för att få träffa honom och efter allt hårt slit jag har gjort så vill jag verkligen vinna skulle vara fint som en tack JUSTIN är värd allt jag har gjort för honom hoppas ni väljer rätt nu ♥

Nathaly

Jag är 10 år och har älskat Justin Bieber i flera år. Hela mitt rum är Justin Bieber från golv till tak, jag har alltid minst ett J.B plagg på mig. Var och såg honom i Köpenhamn i lördags, och nu älskar jag honom ännu mer. (Fast det är nog inte möjligt). För mig är han och förblir nr 1. Och mitt motto är Never say Never ;-).

MVH

Jonna

Jag vill jätte gärna vinna priserna! Jag älskar Justin Bieber!!!!! Jag tycker dom tröjorna är ganska dyra och jag har inte råd att köpa dom för vi har inte direkt 'mycket' pengar just nu. Men jag får min månadspeng men jag brukar spara mina pengar. Om jag vinner skulle det betyda guld! Jag har häller ingen Justin Bieber tröja och jag vill jätte gärna ha det. Och det finns inga Justin Bieber tröjor i Jönköping eller runt där jag bor. :( Så ifall jag vann skulle jag blivit sjukt glad och gråtit ihjäl mig! TACK!!

Nathalie

Hej!

Jag heter Frida och är en Belieber. Jag var på Justins konsert i Danmark. Det var helt otroligt. Jag var där med mina två bästa kompisar. Det är en kväll jag aldrig kommer glömma. Jag hade sparat pengar och skulle köpa en massa Bieber-saker. Men efter konserten var vi tvungna att springa till tåget. Sen fick vi vänta för tåget var försenat. Vi stod som packade sillar på tåget i en timme. Vi var helt slut när vi kom hem. Att vinna detta skulle göra allt perfekt.

Jag tycker Justins låt ''Believe'' är den bästa för den har en så meningsfull text. Att man alltid ska tro på sig själv och alltid ha drömmar, för dom kan slå in. Han tackar också alla sina fans att dom trodde på honom från första början. Jag tycker att den låten representerar hela Justin. Justin karriär, hur bra han har lyckats. Hur mycket han har gjort för oss. Jag lyssnar på Believe varje kväll innan jag somnar. Och hoppas att en dag få träffa honom.

Hejsan min motivering för att jag ska vinna är att jag tycker om hans kläder och att jag har aldrig vunnit förut och skulle blir super glad att vinna, jag ska kolla på justin på tisdag ser verkligen fram emot att kolla på min idol.

Och en av hans låtar jag tycker bäst om är be alright och varför jag tycker om den är för att den är känslig på ett sätt men ändå talar låten om att allt kommer bli bra, jag lyssnar jämt på den om någonting har hänt för den får mig att tänka positivt och jag intalar mig själv att allt kommer bli bra och ha hoppet kvar precis som jag har hopp på att vinna! Men ha en bra kväll/ dag och hoppas ni hör av er!

Mvh madelene

jag har älskat justin bieber i hela mitt liv nästa jag har hela rummet fullt av justin bieber saker och hela mitt rum är lilla,svart och vit och guld och jag älskar han för han är så söt och jag tycker liksom att han ger tillbaka till oss för att vi älskar honom så mycket och nej om jag skulle träffa honom skuller jag alldrig döda honom jag skulle gå fram till honom och bara krama honom och ta massor med bilder på honom :) och jag tycker att han sjunger bra och han har ett så fint hår och hans lilla skratt tycker jag är så söött!! c: men asså jag vill så gäöran vinna för mamma säger att vi inte kan gå för att vi inte har råd så jag skulle välldigt välldigt gärna villat vara där och jag bara gråter så fort jag ser hans namn eller en bild på honom eller lyssnar på en av hans låtar och jag vet inte men jag vill välldigt gärna vinna så ehjdå !

Jenny

Jag har älskat Justin Bieber sen första gången jag hörde One Time. Han har alltid vart en del av mig och jag blir så himla lycklig av att höra honom sjunga. Jag ska gå på Justin's konsert imorgon (23/4) oh det kommer vara bästa dagen någonsin! Justin lyser upp mina dagar som ingen annan kan och jag kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig. Det känns som om jag känner honom personligen för han har sån stor betydelse för mig. Jag älskar dig Justin!! <3

Jag har vart en hängiven Belieber sen Baby-videon kom ut. Hans musik får mig att må bra och vara glad även fast jag är jätteledsen! Även fast jag inte har alla grej/kläder så älskar jag honom med hela mitt hjärta!

Jag älskar alla hans låtar men en av mina favoriter är As Long As You Love Me!

Emmie

Jag verkligen elskar JB men har inte råd att gå på hans konsert! JB är mitt liv jag äter,sover bajsar JB! Så jag måste vinna!!!

Jag är en stolt Belieber När någon Säger Gillar du Justin Bieber då säger jag nej jag älskar honom jag har älskat honom sen 2008 typ.

Varför jag ska vinna är jag älskar verkligen Justin Och jag vill jättegärna ha kläder smycken vad det nu fanns snälla Justin är i mitt hjärta han kommer vara det jättelänge<3

Louise

Justin bieber har inga fans han har beliebers och jag är det ultimata belieber för jag är med han genom vått och torrt jag skulle kunna dö för han. Justin är allt för mig, han har en stor roll i mitt liv och jag älskar han mer än allt. Min favorit låt med Justin är Be alright för som han sa vad som än händer i våra liv just nu hur svårt det än är så kommer allt att bli bra varför just den låten är speciel för just mig är för att jag har gått igenom rätt mycket och den låten får mig att inse att allt kommer att bli bra till slut.

Sandra

Som en 17årig kille älskar jag Justin Bieber mer än någon annan artist i världen. Jag började följa Justins karriär sedan han släppte sin första singel "One Time" då den redan gick på repeat på min YouTube. Efter Justin släppte sitt debut album My World 2.0 så kunde jag inte sluta lyssna. Jag dansade, lyssnade ständigt på plattan på väg till skolan, raster, hemfärd, och under dagarna. När min vänner tyckte att det gått för långt då dom ansåg att det var fel att lyssna på Justin så hyllade jag honom och visade alla vilken förebild och inspiration han är för mig då jag gjorde en liknande tatuering som hans "Belive" på vänster innerarm efter att hans mirakulöst bästa platta "Believe släpptes. Och då förstod alla att jag var en riktig Belieber. Hans senaste album har jag lyssnat mer på än vad jag har lyssnat på mina lärare under 2 års gymnasium tid. Min dröm är att få träffa Justin någon gång under min livsstil. Bara att få skaka hand eller göra några moonwalk snurrar tillsammans med han och höra hans röst och ta ett kort.Att ta en bild och minnas hela den dagen under mitt liv. Jag satt precis som alla andra på skoltid klockan 9 när han släppte sina första biljetter från Ticnet till konserten men misslyckade. Sen dess har jag sökt överallt på internet, om det finns en rest biljett. Att kunna få ett signerat kort eller något speciellt från Justin Bieber skulle va ett plåster på såren för att missa hans 3 konserter i Sverige då jag har kämpat länge och väntat i 2 år på denna möjlighet.

Jag ska upp till Stockholm imorgon för att få lyssna på hans OTROLIGA, underbara röst live!! Jag skulle vilja vinna detta, för de 1:a för att jag ALDRIG har någon tur på sådana här tävlingar, och de skulle va otroligt kul att få äran att vinna de. och att sedan få se ens kompisar face när man berättar de och de inte tror de. Jag blev ett fan av Justin pga att min kompis berättade ALLT om honom, och jag ble sedan så tagen när jag såg han film Neve Say Never. Han är en så super go kille även om jag inte har träffat honom. Om du inte har sätt Never Say Never, är de ett MÅSTE att se den!! Skulle självklart dela med mig av priset till min kompis som hjälpt(?) mig till denna familj! Som ett Tack för att hon välkomna mig med stort hjärta! Beliber forever!

Elin

Hej jag heter bilal jag är 13 år jag vill gå för att han är stor i värden jag vill se han för att alla ska göra det

Om jag viner så blir jag glad då får jag åckså gå och jag har väntat i många år för detta och vill det verkligen

That should be me winning the signed photo of Justin, because im his favorite girl. I would go all around the world for Justin, just to be his one less lonely girl. I dont like the lights but as long as he loves me Im pretty sure I can do anything, all I need is one love and Justin is right here for me. If he was my boyfriend, I would never let him go. I believe that Im the winner of this competition because im Justins baby and there is nothing like us.

Tog min motivering på engelska eftersom det låter lite bättre. Jag heter Sara

Ett rim om varför jag ska vinna! :)

Jag är en småstadstjej och träffa kändisar är inte min grej, om jag skulle vinna skulle alla mina besvär försvinna. Jag föll för Justin direkt, det var som att se livet med en helt ny aspekt. Hans sånger gör alla belibers svaga, jag ser på dem som en enda lång kärlekssaga. Justin är min enda man, snälla gör så min dröm blir sann, det hade varit en ära om jag vann.

Favoritlåt: Take you och Fall (akustisk)

Angelica

Som en 17årig kille älskar jag Justin Bieber mer än någon annan artist i världen. Jag började följa Justins karriär sedan han släppte sin första singel "One Time" då den redan gick på repeat på min YouTube. Efter Justin släppte sitt debut album My World 2.0 så kunde jag inte sluta lyssna. Jag dansade, lyssnade ständigt på plattan på väg till skolan, raster, hemfärd, och under dagarna. När min vänner tyckte att det gått för långt då dom ansåg att det var fel att lyssna på Justin så hyllade jag honom och visade alla vilken förebild och inspiration han är för mig då jag gjorde en liknande tatuering som hans "Belive" på vänster innerarm efter att hans mirakulöst bästa platta "Believe släpptes. Och då förstod alla att jag var en riktig Belieber. Hans senaste album har jag lyssnat mer på än vad jag har lyssnat på mina lärare under 2 års gymnasium tid. Min dröm är att få träffa Justin någon gång under min livsstil. Bara att få skaka hand eller göra några moonwalk snurrar tillsammans med han och höra hans röst och ta ett kort.Att ta en bild och minnas hela den dagen under mitt liv. Jag satt precis som alla andra på skoltid klockan 9 när han släppte sina första biljetter från Ticnet till konserten men misslyckade. Sen dess har jag sökt överallt på internet, om det finns en rest biljett. Att kunna vinna ett pris från Justin skulle vara ett oerhört stort plåster på såren efter att väntat i två år på detta tillfället, att få se han uppträda men missar hans 3 konserter i Sverige.

Daniel

Jag är heeeelt starstruck i Justin Bieber! Vill så gärna träffa honom, lära känna honom och vara en del av hans umgänge. Tyvärr är det väl inte alls möjligt, men man kan ju alltid drömma? Jag har deltagit i så många tävlingar i hopp om att få vinna biljetter till hans konsert och meet & greet men icke! Ord kan inte beskriva hur sorgsen, olycklig och besvärad man blir när man hoppas så mycket men ändå är det aldrig jag som vinner. Jag som för en gångs skull tyckte att jag förtjänade det.

Jag är Sveriges största Justin Bieber fan för att min dröm är att få träffa och lära känna honom på riktigt, för att jag älskar hans röst & hans låtar. Min favorit låt av Justin är "Take You", hans sångröst i den låten är helt otrolig. Den blir aldrig dålig!

Emelie

Jag har varit en Belieber i snart 2 år .

Jag älskar Justin och tänker på honom 99% av dygnet.

När jag lyssnar på hans musik och hör honom sjunga blir jag glad!

Jag har aldrig sett honom live men jag har sett på youtube när han varit i andra länder och han strålar av lycka och glädje när han är på scen och man ser verkligen att han har roligt.

Min favoritlåt är "Boyfriend" för det känns som att han menar mig!

Cornelia

Jag är nog Sveriges största belieber därför att i i över 4 år så har jag varit vid hans sida, har varit med när han har haft upp & nedgångar. När alla har hatat, så har jag skyddat & stått för att jag älskar honom. Som en äkta belieber gör. Har stått ute och köat för biljetter i flera minus grader och ändå inte fått tag i dom. Det gör inget vanligt "fan" utan beliebers KÄMPAR för Justin. Sitter uppe på nätterna när man har skola bara för att höra den nya låten han ska släppa. Har alltid stöttat honom, sett han växa och kommer va där till sista dagen. Kommer aldrig lämna hans sida. Once a belieber, always a belieber. Never say never.

Jag är Sveriges största Bieberfan! Jag heter Timmy och är en stolt BELIEBER! Jag har följt Justin sen början av hans kärriär. Han är min förebild. Jag klär mig som honom och jag ser upp till honom. Han är helt enkelt som en bror till mig.

Hans musik lyser upp min dag och jag är alltid glad när jag lyssnar på honom. När jag lyssnar på Justin kopplar jag bort allt annat och bara njuter. Varje dag får jag hatmeddelande på Facebook och till och med i skolan! Jag blir kallad elaka saker varje dag men jag försöker att ignorera allting.

Det är inte bara Justin som gör mig till en BELIEBER! Det är hans team. Hans livvakt Kenny, Fotograf Fredo, Gitarristen Dan och managern Scooter såklart. Det är ett så himla gått gäng. Jag tror inte det finns en enda annan artist som har en sådan realation till sina medlemar.

Jag är en så sjukt stolt BELIEBER! Jag vill inte bråka med andra att jag är Justin största fan! Vi är en familj! Vi hjälper varandra och Justin. Vi finns alltid där för honom och stöttar honom i alla lägen!

Min favoritlåt med Justin måste nog va Pray. Den kom ut tilsammans med hans julalbum. I den lten visar han sin känsliga och omtänksamma sida. Han sjunger om barn som har det svårt och tvingas svälta, Modiga soldater som dör i krig och sånna som inte har någonstans att bo.

Han vill verkligen hjälpa alla som har det svårt! Han är nog den snällaste och bästa personen på jorden!

/ Timmy (En Stolt Belieber)

Jag borde få gå på konserten eftersom jag har varit en Belieber i fyra år. Jag inte direkt brytt mig om vad andra har sagt till mig, jag har alltid älskat honom och varje gång jag tänkt på honom har det hjälpt mig all hat.

Jag har en hjälte i mitt liv och det är Justin. Justi är den mest fantastiska, roligaste, omtänksammaste och mest stöttande idolen i världen. Justin är en av mina dyrbaraste i livet. Jag älskar honom. Jag har gjort allt för att tänka att jag snart kommer få se Justin. Men det har gått så fort. Om jag hade kunnat så hade jag velat höra Justin sjunga. Det är det viktigaste för mig. Jag blir så glad av att höra hans röst bakom skärmen, så jag kan inte ens tänka tanken att se honom live.

Han har räddat mitt liv. Han har vart där för mig, inte bokstavligt, men när jag vart jätte ledsen ledsen, lyssnade jag bara på en låt. Hans röst helar på något sätt mig, får mig att le. Han är min inspiration. Han är anledningen till att jag tagit bort rakbladet från huden.Han betyder så mycket för mig och jag älskar han över hela mitt hjärta, och det skulle betyda mer än allt att få vinna träffen med honom.

Elsa

Kolla in kartan – här finns Sveriges största Beliebers!

Bieber.

Förstapris: Ett unik ”Believe” Über Deluxe boxset. En av endast fem boxar i Europa inklusive ett signerat foto av Justin Bieber. 
Andra till fjärdepris: Bieber collection by Cubus, eller kläder till ett värde av 1 000 SEK om Bieber-varorna inte finns tillgängliga.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Nöjesbladet, Wimp, Universal Music och Cubus.

Fyll i dina svar här:

ARTIKELN HANDLAR OM