Kanye West slog ner fotograf

1 av 5 | Foto: TMZ
På bilden syns hur fotografen ligger på marken och får vård. Enligt uppgifter har han slagits ner av Kanye West. Faksimil från Tmz.
NÖJE

Kanye West flippade – igen.

Under fredagskvällen gick artisten till attack mot en fotograf på Los Angeles flygplats, enligt TMZ.

Fotografen vårdades på sjukhus efter attacken.

Kanye West var på väg ut från Los Angeles flygplats, på fredagskvällen svensk tid, när han omringades av fem fotografer.

Enligt källor till TMZ var en av fotograferna särskilt närgången – och ställde flera frågor till artisten.

Ögonvittnen uppger att Kanye West ska ha bett fotografen att sluta prata. När det inte gav resultat tog artisten till hårdhandskarna.

Kanye West ska ha attackerat fotografen med flera slag. Polis och ambulanspersonal tillkallades och fotografen fördes omgående till sjukhus, enligt X17.

Kanye flydde platsen

Det är oklart vilka skador fotografen har fått. TMZ och X17 har även publicerat bilder från den påstådda misshandeln. Vid halv ett på natten publicerade TMZ en video som skildrar den påstådda misshandeln.

Efter att ha slagit fotografen mot marken lämnade Kanye West platsen. Han hoppade in i en bil med sin livvakt och körde genast i väg.

En talesperson för polisen på Los Angeles flygplats bekräftar att en anmälan om misshandel har upprättats.

– Den påstådda gärningsmannen var inte på plats, han sågs heller inte av polis på plats. LAFD (Los Angeles Fire Department) påkallades och förde offret till ett lokalt sjukhus för läkarvård. En polisanmälan togs av Los Angeles-polisen och utredningen pågår, säger talespersonen enligt X17.

Enligt källor till LA Times fanns dock inga synbara skador på fotografen.

Andra attacken på en vecka

Förra veckan gick Kanye West till attack mot en fotograf anställd på TMZ. Även då ägde incidenten rum på Los Angeles flygplats.

I en video på TMZ kan man se hur artisten ryter ifrån när han är på väg in till flygplatsen.

– Prata inte. Prata inte med mig. Jag vill inte höra en paparazzo prata med mig eller någon jag känner. Prata aldrig någonsin igen! säger han.

Det hela slutar med att West knuffar bort fotografen.

Enligt en källa till TMZ har West fått det allt svårare med fotografer sedan han blev tillsammans med Kim Kardashian. Paret fick nyligen sitt första barn, dottern North West.