Här minglar stjärnorna på Hellströmpremiären

Här ser de ”Känn ingen sorg” – först av alla

1 av 2
NÖJE

GÖTEBORG. Sorgen var långt borta den här kvällen.Världspremiären av ”Känn ingen sorg” hölls förstås i Håkan Hellströms hemstad.

Skådespelarna från filmen och stjärnan själv kom till galan.

Hela biografen Bergakungen i Göteborg visade ”Känn ingen sorg” på måndagskvällen. Alla 14 salongerna. Där fanns inbjudna gäster, och många av skådespelarna från filmen.

– Jag har fått tjuvkika in i den här världen, säger Håkan Hellström. Och har förstått att det är ovanligt med filmpremiärer i Göteborg. Men väldigt passande.

Många som väntade

Kön ringlade lång utanför bion.

Adam Lundgren spelar huvudrollen som Pål, den unge mannen med musikdrömmar. Runt honom finns barndomsvännerna Lena (Josefin Neldén) och Johnny (Jonathan Andersson), och in i deras värld kommer mystiska Eva (Disa Östrand).

Premiär på fredag

De fyra skådespelarna fanns på plats på premiären, liksom Tomas von Brömssen som spelar Påls farfar och Marie Richardson som gör en berömd sångerska. Dit kom också regissörerna Björn Runge och Ruben Östlund, fotobollsstjärnan Tobias Hysén och SVT:s Anne Lundberg. Jessica Zandén och filmens kreativa producent Moa Gammel kom också för att se filmen.

"Känn ingen sorg” har premiär över hela landet på fredag den 19 juli.