Britt Ekland: Jag har blivit farmor

Stjärnan till Nöjesbladet: ”Det är fantastiskt”

1 av 5
Britt Ekland har blivit farmor.
NÖJE

Britt Ekland, 70, har blivit farmor för första gången.

Den svenska Hollywoodfrun och Bond-stjärnan var i går med på sjukhuset när sonhustrun födde.

– Det är fantastiskt att få sitt första barnbarn. Det blev en pojke! säger Britt Ekland.

I tisdags var det säsongspremiär för ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3. När det allra senaste tillskottet, världsberömda Bond-skådespelaren Britt Ekland i går kväll twittrade om att hon var på väg till sjukhuset hörde därför många oroligt av sig för att se så att hon mådde bra.

Men alla Eklands beundrare kan andas ut. Hon besökte sjukhuset för att vara med när sonen Nicholai Adler och hans fru Allison fick sitt första barn. Cassius B Adler föddes 12 minuter över ett, Los Angeles-tid.

”Jag är väldigt lycklig”

– Jag är väldigt lycklig. Mitt första barnbarn! Han har massor av hår precis som jag trodde eftersom hans pappa har massor av hår, hälsar Britt Ekland till Nöjesbladet.

– Hela familjen är väldigt exalterad.

Nicholai Adler, 40, är Britt Eklands son tillsammans med musikproducenten Joe Adler. Hon har också dottern Victoria Sellers, 48, tillsammans med nu avlidna komikern Peter Sellers och sonen Thomas Jefferson, 25, med rockmusikern Slim Jim Phantom.

Nicholais gudfar är Jack Nicholson som satt i väntrummet när han föddes. Men i går var det Nicholai själv som blev pappa.

– Allt har gått bra, hälsar Britt Ekland.

ARTIKELN HANDLAR OM