Stjärnorna besökte Philip Seymour Hoffmans familj

1 av 3
Cate Blanchett hälsade på Seymour Hoffmans familj.
NÖJE

Philip Seymour Hoffmans familj fick i går besök av Cate Blanchett och Justin Theroux. Även teamet bakom ”The hunger games” sörjer nu öppet den avlide skådespelaren.

– Våra hjärtan brister, skriver de.

Stjärnorna fortsätter att sörja Philip Seymour Hoffman. Efter beskedet om att skådespelaren dött i en trolig överdos på söndagen har Hollywoods elit hyllat kollegan non stop.

På måndagen sågs skådespelarna Cate Blanchett och Justin Theroux besöka Seymour Hoffmans livskamrat Mimi O'Donnell och parets tre barn i deras bostad i New York, skriver Us Weekly.

Presenter till barnen

”American Psycho”-skådisen Justin Theroux, förlovad med Jennifer Aniston, gjorde sitt bästa för att dölja sin visit för fotograferna utanför bostaden. Han bar keps, scarf och solglasögon när han besökte den avlidne vännens familj.

Cate Blanchett, som spelade mot Philip Seymour Hoffman i ”The talented mr. Ripley” 1999, tog med sig presenter till Mimi O'Donnell och barnen. Skådespelaren sågs bära på ett teleskop och en påse innehållande leksaker.

Spelade in ”The hunger games”

Philip Seymour Hoffman var i slutfasen av inspelningsarbetet av nästa ”The hunger games”-film när han avled i söndags. Enligt contractmusic.com återstod endast en veckas arbete för skådespelaren, som enligt produktionsbolaget inte kommer att ersättas.

– Vi är alla otroligt ledsna, men hans död kommer inte påverka själva produktionen. Uppenbarligen kommer vi behöva kasta om några delar i filmen men kreativt kommer den ändå vara hel. Seymour Hoffmans framträdande i de två kvarvarande filmerna kommer vara bland det bästa han gjort och vi känner att det kommer bli en fin hyllning till honom, säger en chef på filmbolaget Lionsgate till Hollywood Reporter.

Nu gör teamet bakom filmerna om The hunger games ett gemensamt uttalande om saknaden efter Seymour Hoffman.

”Våra hjärtan brister”

Skådespelaren Jennifer Lawrence, regissören Francis Lawrence och Suzanne Collins – författaren bakom böckerna som utgör filmens förlaga, skriver:

”Ord kan inte nog beskriva den förkrossande saknad vi alla känner just nu. Philip var en underbar person och en enastående talang, och våra hjärtan brister. Våra tankar går till hans familj”.

Stjärnorna som nu uttrycker sin saknad och beundran av Philip Seymour Hoffman ansluter sig till en rad kollegor. Bland andra Robert De Niro, Gwyneth Paltrow, George Clooney och Jeff Bridges har tidigare öppet sörjt skådespelaren.

ARTIKELN HANDLAR OM