Skådisen efter Philip Seymour Hoffmans död: ”Drogerna tog nästan mitt liv”

1 av 2
Shawn Pyfrom.
NÖJE

Efter beskedet om Philip Seymour Hoffmans död går ”Desperate Housewifes”-skådisen Shawn Pyfrom ut med sina egna missbruksproblem.

– Drogerna tog nästan mitt liv, skriver han i ett öppet brev.

”Desperate Housewifes”-skådisen Shawn Pyfrom, 27, har hittills hållit tyst om sitt drog- och alkoholmissbruk, men efter att Philip Seymour Hoffman, 46, hittades död i sin lägenhet i New York på söndagen – troligen på grund av en överdos, går han offentligt ut med sina problem.

”Kan inte längre hålla tyst”

Shawn Pyfrom är mest känd som karaktären Bree Van De Kamps oberäkneliga son Andrew i tv-serien ”Desperate Housewifes”. Efter nyheten om Philip Seymour Hoffmans död skrev han ett långt, öppet inlägg på Tumblr om hur drogerna nästan tog även hans liv.

 ”Jag läste precis om Philip Seymour Hoffman, och trots råd om att låta bli, måste jag nu skriva det här öppna brevet. Jag kan inte längre hålla tyst. Jag är en alkohol- och narkotikamissbrukare.” Skriver Pyfrom.

Vill hjälpa andra

Philip Seymour Hoffman ska ha fallit tillbaka i heroinmissbruk. Vilken typ av droger Shawn Pyfrom missbrukar framgår inte av blogginlägget, men skådespelaren skriver att han nu är inne på sin femte, vita månad, och att det är den längsta tid han har varit nykter sedan missbruket började.

”Jag är inte säker på vad jag vill ha ut av att skriva det här. Medan jag skriver ifrågasätter jag om det här ens ska publiceras, men om de här orden kan få någon att vara rädd om sitt liv… Att hålla sig borta från att prova droger, eller att hitta styrkan att ta sig ur missbruket, så är det viktigare att de här orden kommer ut.” Skriver Shawn Pyfrom och fortsätter:

”Oavsett om du brottas med ett missbruk, eller aldrig ens har testat, hoppas jag att mitt brev ger dig styrka att förstå den makt droger har att ta allt du håller kärt ifrån dig”

ARTIKELN HANDLAR OM