Så gick det för djuren på Neverland

Vad hände egentligen med Michael Jacksons djur?

1 av 3 | Foto: AP
Michael Jackson & Bubbles.
NÖJE

Nu är Michael Jacksons Neverland till salu.

Men minns du Jacksons alla djur?

Dog i lungcancer

Tigrarna Thriller och Sabu föddes 1998 och bodde hos Michael Jackson till 2006. De omhändertogs och skickades till ett reservat utanför Los Angeles.
Thriller dog i lungcancer för två år sedan.

Vägde fem ton

Elefanten Gypsy var en present från vännen Elizabeth Taylor. Bjässen, som vägde fem ton, är numera försvunnen och ingen vet var den är.

Boarmen är spårlöst borta

De flesta av Michael Jacksons reptiler bor numera på GW Exotic Animal Memorial Park i Oklahoma. Där finns drygt 12 000 djur, däribland Jacksons albinopyton Madonna. Jacksons boaorm Muscles är däremot spårlöst försvunnen.

Hävdade att djuren förgiftats

Två av Jacksons fyra giraffer dog efter att de lämnat Neverland. Djuren flyttade till Arizona 2007 och Rambo och Jabba Jr dog två år senare. Skötarna anklagades för att inte ha matat dem korrekt och utsatt dem för kyla, medan skötarna hävdade att djuren förgiftats.

Aggressiva utbrott

Jackson hade två chimpanser förutom favoriten Bubbles. Under rättegången 2005 berättade Michael Jackson att chimpanserna hjälpte honom att städa hemma. Efter aggressiva utbrott flyttades Bubbles till ett djurhem i Florida. Vad som hänt med de andra chimpanserna är okänt.