Bondeparets babylycka

1 av 3 | Foto: JULIA MESSELT
Linda Lindorff tillsammans med ”Bonde”-familjen: Albin, Fredrik och Therese. Bild från Linda Lindorffs blogg.
NÖJE

Babylycka för ”Bonde-paret” – igen.

Fredrik Holm och Therese Hall fann kärleken i ”Bonde söker fru”.

Nu väntar de barn nummer två, avslöjar Linda Lindorff på sin blogg.

Fredrik Holm och Therese Hall träffades i tv-programmet ”Bonde söker fru” för tre år sedan. Sedan dess har de hunnit få sonen Algot, ett år och nio månader.

Och snart är det alltså dags igen – något som paret har lyckats hemlighålla ett bra tag.

”Therese är redan i vecka 30 men de har hållit det hemligt och i går när jag var där på inspelning så kommer hon plötsligt ut med en stor mage!”, skriver Linda Lindorff, programledare för ”Bonde söker fru” på sin blogg.

Spelar in tv-program

Linda Lindorff skriver också att hon just nu är hemma hos paret på Gotland för att spela in ett specialavsnitt av programmet, där hon hälsar på tidigare deltagare. Kring jul kommer tittarna kunna se Linda Lindorff överraskas av paret.

”Vilken underbar nyhet! Jag blev så överrumplad och glad att jag helt tappade fattningen. Ska bli kul att se på tv sedan”, skriver hon på bloggen.

”Bonde”-bebis tre för i år

Enligt programledaren verkar sonen Algot ta efter sin pappa. När hon var på besök satt han nämligen i traktorn – och körde.

Men det är inte den första ”Bonden”-bebisen för året. Som Nöjesbladet tidigare rapporterat välkomnade Nils-Olof Olsson och Carina Tropp sonen Justus i juni, och tidigare samma månad fick Thilde Höök och Stefan Blomquist sonen Oscar.

Alla dessa bebisar har fått Linda Lindorff att mynta uttrycket "Bondebabyboom”.