Prins Harry på kärlekssemester

1 av 4 | Foto: AP
Prins Harry har varit på semester med nya kärleken Camilla Thurlow.
NÖJE

Prins Harry tog med sig nya flickvännen Camilla till franska rivieran.

– Han beter sig som en belåten gift man, säger en källa till E! news.

Det spirande förhållandet mellan prins Harry, 29, och hans nya kärlek, den tidigare skönhetsdrottningen Camilla Thurlow, 25, blir allt hetare.  Den 23 augusti drog det nyblivna paret till varmare breddgrader, nämligen i St Tropez på Franska rivieran, för att njuta av tillvaron tillsammans med prinsens vänner, däribland den frånskilde och stenrike finansmannen Ben Goldsmith, 33, och hans nyblivna fästmö Jemima Jones, 27.

– Resan var delvis för att fira ­Harrys 30-årsdag som är om bara några veckor, säger en källa till Us magazine.

– Det är ett tecken på att han är riktigt förtjust i Camilla – att han känner sig bekväm med att ta med henne tillsammans med vänner han har känt i åratal, säger källan också.

”Har en magisk tid tillsammans”

Enligt E! news ska Harry och Camilla dock ha tillbringat stora delar av tiden ensamma tillsammans i en lyxvilla de fått låna av en vän.

– De har pratat till sent på nätterna och haft en sådan där magisk tid som man har i början när man blir förälskad och vill veta allt som går att få veta om den andra personen, säger en uppgiftslämnare.

Det var i juli som prinsen och brunetten, som har kallats för ”en kopia” av Harrys svägerska hertiginnan Kate, 32, sågs kyssas på en nattklubb i London. Romansen uppges ha fått draghjälp tack vare Camillas arbete för välgörenhetsorganisationen The halo trust.

– Harry älskar att hon har vigt sitt liv åt välgörenhet – hon är djupt engagerad i att hjälpa andra människor och han ser mycket av sin mamma Dianas godhet i henne, säger E! news källa som menar att prinsen ser Camilla, som är före detta Fröken Edinburgh, som ”mycket mer än bara en fling”:

– Camilla är hela paketet – hon har skönhet och hjärna.

Lade partyplanerna på hyllan

Turligt nog tycks känslorna vara besvarade. Camilla rapporteras vara upp över öronen förälskad i prinsen och ska för vänner ha beskrivit honom som ”rar, känslig och så romantisk”.

Enligt vänner hade Harry egentligen tänkt ha en festfylld singelsommar innan han passerar 30-årsstrecket den 15 september. Men de vilda partyplanerna ska ha lagts på hyllan i samma stund som hans kusin prinsessan Beatrice, 26, presenterade honom för Camilla.

– Han beter sig som en belåten gift man helt plötsligt. Det är ett bra tecken – det visar hur mogen han har blivit och att han förstår att han inte ska släppa lyckan när han hittar den utan vårda den, säger E! news källa.