Försökte få värsta konkurrenten utröstad - fick själv åka hem

NÖJE

Kian Avar, 20, gjorde allt för att få värsta konkurrenten utröstad.

I stället fick han själv lämna Paradise Hotel.

– Det kändes orättvist, men var bara att acceptera med en tår i ögat, säger han.

Foto: MARGARETA BLOOM-SANDEBÄCK
Kian Avar.

Kian Avar jobbade hårt för att få Smail Alihodzic utröstad.

Men planen gick i baklås.

I stället fick han själv lämna Paradise Hotel under parceremonin. Men Kian känner ändå inte att han förlorade mot sin ärkefiende i huset.

– Nej, jag känner inte att jag förlorade, för det var inte han som fick ut mig. Hade det varit han som gjorde att jag åkte ut så hade jag nog känt annorlunda, men det enda jag kände var att det var ledsamt att jag inte skulle få se Eric mer, säger Kian.

Kian fick aldrig ens chansen att sätta sin plan i verket. I stället blev det den nya jokern Evelina Szigeti som fick bestämma vem av killarna som skulle åka hem och då hade redan Smail Alihodzic lyckats få immunitet.

– Jag kände att jag inte ville att nån annan än jag skulle åka hem, säger Kian Avar.

Då hade han ägnat flera dagar åt att försöka planera en utröstning av Smail Alihodzic. Men när han spenderade natten med konkurrentens partner i programmet, Jasmine Schrewelius, sårade han också sin egen partner Ylva Fogel.

– När jag vaknade morgonen efter så mådde jag så sjukt dåligt. Jag borde ha sovit med Ylva och ingen annan, säger han.

Tror du att ditt spelande gjorde att du till slut åkte ut?

– Helt ärligt så hoppas jag att det är så. För jag mådde riktigt dåligt över min plan. Det är så sjukt fult att utnyttja någon annans känslor och det är inte alls den jag är egentligen. Jag var ett riktigt svin. Men när man är panikslagen där i huset så tänker man inte ordentligt, säger han.