Såpadeltagarna i bråk – över Ainas ben

1 av 4
NÖJE

YXTAHOLM. Här ryker Gunilla Persson ihop med Aina Lesse.

Hollywoodfrun blev upprörd över att ”Paradise Hotel”-deltagaren dolde hennes ben.

– Jag har tjänat miljontals kronor på mina ben, säger Gunilla Persson.

Aina Lesse placerades framför Gunilla Persson under TV3:s fotografering. Då surnade Hollywoodfrun till eftersom Ainas ben syntes men inte Gunillas.

– Här har jag tjänat miljontals kronor på mina ben och de ska döljas. Det går jag inte med på, säger Gunilla Persson och hänvisar till sin tidigare modellkarriär.

Bråket fortsatte framför kameran

Dokusåpastjärnorna rök ihop under inspelningen och bråket fortsatte sedan mitt framför den samlade pressen som bjudits in för intervjuer. Gunilla Persson stormade efter Aina Lesse och fortsatte hävda att hennes ben inte var snygga nog för att visas upp och att hon därför borde ha lämnat plats för Gunilla Perssons ben.

– Du kan inte visa de där benen, säger Persson inför Nöjesbladets tv-kamera och alla den andra deltagarna.

Linda Thelenius, Håkan Hallin, Fredrik Karlsson, Zübeyde Simsek Gillström, Samir Badran och Martin Melin kan bara se på under bråket.

– Kom ner på jorden. Vet du inte att du är elak mot människor, du kanske ska tänka på vad du säger till folk, svarar Aina upprört.

”Livrädd för Gunilla”

Efteråt är Aina Lesse omskakad. Hon ser sig om efter Gunilla flera gånger.

– Hon är ju aggressiv, hon tänder till så här. Gud, jag är livrädd. Jag tycker hon är jätteobehaglig, säger hon.

– Hon tyckte att jag inte har modellben och därför inte ska visa dem. Det är patetiskt att nån som är över 30 år äldre går på en tjej som är tjugo och säger att hon har fula ben till nån som kanske inte har jättebra självförtroende. Det är helt sjukt. Hur en pensionär kan hoppa på nån som är så mycket yngre.

En halvtimme efter bråket har Gunilla Persson lugnat ner sig. Om bråket med Aina säger hon:

– Det är ett sätt för henne att vinna uppmärksamhet. Hon vet att jag är rubrikernas drottning och att hon kommer på första sidan om hon säger att jag har slagit till henne eller nåt sånt, säger hon.

Få bästa kollen på nöjesvärlden och bli helt otroligt allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

FAKTA

Deltagarna om Gunilla Persson

Zübeyde Simsek Gillström:

– Ärligt talat jag var ju lite skräckslagen inför att träffa den här människan som man har sett och hört om i tv så det var lite stelt men sen, man får ge henne ganska mycket uppmärksamhet och ge henne kärlek, då funkar det bra. Det här bråket blev så tråkigt för vi har haft en jättebra vecka, men det känns som att Gunilla Persson vill stå i centrum nu när pressen är här.

Linda Thelenius:

– Jag var ju jätterädd för Gunilla i början, men hon har fått visa många olika sidor och blivit enkel och avslappnad. Säkert för att vi är det i den här gruppen så hon har kunnat slappna av, men hon lägger på en sida när hon spelar in tv och nu när pressen kom blev det så här, det har vi inte sett på hela veckan.

Samir Badran:

– Hon är den roligaste människa jag träffat i hela mitt liv på riktigt, det finns ingen roligare. Man har roligt med henne hela tiden. Jag förstår inte hur ens Aina kan bli arg på Gunilla egentligen. Man vet hur Gunilla är. Hade hon sagt till mig: ”Samir du är så jävla tjock, kan du flytta på dig från bilden”, så hade jag dött av garv. Jag kan inte bli arg på henne, hon är ju bara ärlig och vill att hennes ben ska synas. Sättet hon säger det på är brutalt, men det är kul. Det är bara att ta.