Hotar sälja bilder med stjärnor som opereras

1 av 9 | Foto: AP
En före detta anställd på en klinik i Hollywood ska ha stulit bilder och uppgifter om kändisars plastikoperationer. Bland annat ska personen ha erbjudit tidningar att köpa bilder på Pamela Anderson på operationsbordet.
NÖJE

Hollywoods värsta mardröm är här.

Massor med kändisar lever i skräck sedan uppgifter om deras hemliga plastikoperationer stulits.

Förutom uppgifterna finns det bilder på dem när de ligger nakna och nedsövda på operationsborden.

Avslöjandet i veckotidningen National Enquirer innefattar kändisar som Sylvester Stallone, Pamela Anderson, Demi Moore, Janet Jackson och Don Johnson.

De och många andra av filmstadens största har vänt sig till ”Doc Hollywood”, Steven Hoefflin, för att reducera spåren av åldrande och hålla formerna.

Men klinikens tystnadsplikt har spräckts av en före detta anställd som försöker sälja fotografier där kändisarna ligger avklädda på operationsbordet.

Låg nedsövda

National Enquirer är en av tidningarna som erbjudits materialet.

Den skriver att tidningens reportrar sett avslöjande bilder på en nedsövd Michael Jackson, Joan Rivers mitt under ett ansiktslyft och Pamela Andersons bröst inför ett bystlyft.

”’Baywatch’-stjärnans bröst har märkts och hennes taggtrådstatuering är fyllt synlig på fotografierna som togs 1999”, står det i tidningen.

FAKTA

De har varit på kliniken

Här är listan över några av de kändisar som plastikkirurgen ”Doc Hollywood” ska ha behandlat: Amber Lynn, Angie Everhart, Brigitte Nielsen, Demi Moore, Don Johnson, Donald och Ivana Trump, Joan Rivers, Liz Taylor, La Toya, Janet och Michael Jackson, Nancy Sinatra, Sylvester och Jackie Stallone, Tony Curtis, Zsa Zsa Gabor.