Tatum kungen på filmfesten

Champagne och prisslick på Golden Globes efterfest

1 av 7
NÖJE

Channing ­Tatum vann ingen ­Golden Globe i går ­morse svensk tid.

Han var inte ens nominerad.

Men på efterfesterna höll han igång likt en mästare.

Tillsammans med ­hustrun Jenna Dewan Tatum sparkade 34-åringen på egen hand liv i ­Instyles och Warner ­Brothers efterfest inne på Beverly Hilton Hotel i B­everly Hills.

När kamerorna fångade paret hade Channing händerna i luften medan Jenna, 34, snurrade runt honom i sin gula långklänning.

Känslofyllt tal

Tidigare under kvällen sprang Nöjesbladet på honom bakom scenen. Då stärkte han sig med ett glas champagne vid den första stationen som ­vinnarna och presentatörerna når efter att ha lämnat rampljuset.

Det gjorde också ­Michael Keaton, som ­efter att ha vunnit för ”Birdman” och svarat för ett av galans mest känslofyllda tal sa att han behövde ­lugna nerverna.

Gladast var nog ändå Jeffrey Tambor, 70, som belönades för rollen som transsexuell i tv-serien ”Transparent”.

- Det går inte att ­beskriva hur stort det här känns. Att uppmärksammas på det här sättet när man nått en ålder då många drar sig tillbaka är otroligt, sa han och svingade triumf­atoriskt statyetten i luften när han försvann i ­riktning mot en av de sex ­efterfesterna i ­hotell-komplexet.

Om några var högtidliga och strama under tv-sändningen släppte de loss efter att kommit av podiet.

Ruth Wilson, som vann för rollen i tv-serien ”The affair” slickade under den officiella instagram­fotograferingen på statyetten som om den vore - ja - en klubba.

- För mycket? frågade hon med glimten i ögat och följde sedan upp med en mer rumsren pose.

Många av de nominerade som inte vann gjorde en tidig sorti. Bland dem återfanns Steve Carell och Mark Ruffalo. Också Jennifer Aniston, nominerad för ”Cake”, och fästmannen Justin Theroux, kastade in handduken ­redan halv tio på kvällen.

Det gjorde däremot ­inte nominerade Reese Witherspoon som på Fox efterfest hängde med Cheryl Strayed, kvinnan hon porträtterar i ”Wild”.

Bra fart var det också på filmbolaget Weinsteins och Netflix efterfest, där Katie Holmes sippade på en drink och gladeligen lät sig fotograferas.

Tisslade & tasslade

Det var också där som en av musikvärldens just nu hetaste powertrio - Taylor Swift, Selena ­Gomez och Lorde - tisslade och tasslade.

Senare på kvällen fick Gomez en annan och kanske närmare bekant, EDM-sensationen Zedd.

Samtidigt virvlade bland andra Scott Eastwood, Benedict Cumberbatch och hans fästmö ­Sophie runt på dansgolvet. Men trots tappra försök nådde de inte riktigt upp i Channing Tatums och Jenna Dewan Tatums ­nivå.

ARTIKELN HANDLAR OM