Sexbrottsanklagade Cosbys nya taktik: Tar hjälp av Hefner

Tv-profilen förbereder sig för det värsta

1 av 8
NÖJE

Bill Cosby riskerar att åtalas för sexbrott efter att modellen Chloe Goins anmält ett övergrepp i Playboy mansion.

Nu har tv-profilen kontaktat Playboy-grundaren Hugh Hefner.

Syftet är att få reda på om fler kan komma med liknande anklagelser, enligt TMZ.

Under hösten trädde över 25 kvinnor fram och berättade att de utsatts för sexuella övergrepp av den folkkäre amerikanska tv-profilen Bill Cosby, 77.
Nästan alla anklagelser har dock gällt händelser som är preskriberade. Men modellen Chloe Goins har uppgett att Cosby förgrep sig på henne i Playboy Mansion 2008. Den händelsen utreds nu av polisen i Los Angeles. Resultatet kan bli att Cosby åtalas för sexbrott.

Har polisanmälts

I går polisanmälde Goins den tidigare så uppskattade komikern. Bill Cosbys team var inte sena att reagera. Enligt amerikanska TMZ tog Cosbys juridiska rådgivare direkt kontakt med Playboy-grundaren Hugh Hefners säkerhetsteam i Playboy mansion.

De är på jakt efter information som kan misskreditera Chloe Goins, rapporterar TMZ.

Vill ha tag på vittnen

Cosbys personal har efterlyst övervakningsfilmer från den aktuella kvällen. De uppges också vara intresserade av namn på anställda och gäster som kan ha sett Cosby och Goins tillsammans.

Det verkar också som att teamet förbereder sig för det värsta. Enligt TMZ:s källor har de undersökt om det kan finnas fler modeller som kan komma med liknande anklagelser mot Cosby framöver.