Utredningen mot ”Paradise hotel”-Kian läggs ner

1 av 2 | Foto: MARGARETA BLOOM-SANDEBÄCK
Kian Avar.
NÖJE

”Paradise Hotel”-deltagaren Kian Avar, 20, är inte längre misstänkt för ringa narkotikabrott.
Förundersökningen hos Jönköpingspolisen lades ner.

– Det har självklart varit jobbigt, säger Kian Avar.

Det var i slutet av förra året som ”Paradise hotel”-deltagaren Kian Avar enligt uppgifter till Nöjesbladet greps utanför en nattklubb i Jönköping, misstänkt för att ha tagit knark. Nu är förundersökningen hos Jönköpingspolisen nedlagd.

– Analysen var negativ. Den visade alltså inga spår av illegala droger. Han har inte gjort något, säger utredningens ledare Pär-Åke Eldh.

Kian Avar säger att han inte är särskilt förvånad.

– Jag vet att jag inte håller på med sådant och har aldrig gjort det, så jag var inte speciellt orolig. Jag visste att det skulle lösa sig, säger han.

När Nöjesbladet senast var i kontakt med Kian Avar sa han att han inte kunde minnas något av kvällen.

– Du vet hur alla vi deltagare är ute, folk tycker om oss och kommer fram och bjuder på drinkar och shots. Jag vet inte vad som hände. Jag vet bara att nåt hände. Det var som en våg från bakhuvudet och allt blir bara helt kolsvart, sa han då.

”Varit jättejobbigt”

Han säger att tiden efteråt har varit jobbig.

– Man gillar inte när folk ska tro en sak om en som inte stämmer. Men det är väl något man får ta som offentlig person. Det har varit jättejobbigt, främst med familjen. Men alla i min familj var övertygad om att jag inte gör sådant.

Kian Avar säger att han fortfarande inte minns något från kvällen. Händelsen är en av orsakerna till varför han nu ändrat sin livsstil.

– Jag har näst intill helt slutat dricka och jag har ändrat min livsstil helt och hållet. Jag har slutat röka nu och börjat motionerat mycket. Jag tar vara på min hälsa mycket mer för det är det viktigaste man har här i livet, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM