Lohan hotas av fängelse – efter utebliven samhällstjänst

Stjärnan skyller på ovanlig virussjukdom

1 av 3 | Foto: AP
Lindsay Lohan i rätten i mars 2013 efter den bilkrasch som senare ledde till samhällstjänsten.
NÖJE

Skandaldrottningen Lindsay Lohan har för andra gången misslyckats med att göra klart sin samhällstjänst.

Nu hotas stjärnan av fängelse, men skyller själv på en ovanlig virussjukdom – orsakad av myggor, skriver TMZ.

2013 dömdes Lindsay Lohan till 240 timmars samhällstjänst efter att ha dömts för vårdslöshet i trafiken. Men stjärnan har hamnat rejält efter i tidsplanen.

I november kunde rätten konstatera att Lohan, som egentligen redan då skulle ha varit klar, endast gjort hälften av sina timmar.

Och när Lohans advokat Shawn Holley nästa vecka egentligen ska bevisa att den skandalomsusade 28-åringen har fullgjort sin tjänst blir det istället att återigen krypa till korset. Och enligt TMZ kan det nu leda till fängelse för stjärnan.

Myggor är boven i dramat

Men Lindsay Lohan själv har sin ursäkt klar. Dels var den arbetsplats hon gör samhällstjänst på stängd i två veckor under julen, men huvudanledningen till misslyckandet är virusspridande myggor.

Under jul- och nyårshelgerna ska Lindsay nämligen ha åkt på den mycket ovanliga virussjukdomen chikungunya under en semester på Bora Bora. Sjukdomen sprids via myggor och ger hög feber, smärta och trötthet. Virussjukdomen slog så hårt mot Lohan att hon blev tvungen att tas in på sjukhus i London.

Mamman vill ha hem henne

Enligt uppgifter hade hon så pass ont att hon hade svårt att gå. Först i onsdags ska Lohan ha kommit ut från sjukhuset, men vissa av sjukdomens effekter ska kunna hålla i sig i månader.

Enligt Radar Online, vill nu Lindsays mamma Dina Lohan att dottern kommer hem till henne.

– Hon är extremt oroad och vill att Lindsay kommer hem och bor hos henne tills hennes symptom blir bättre, säger en nära vän till Lohan-familjen till Radar Online.

Hur ärendet nu kommer hanteras i rätten är för tillfället oklart – men klart är att Lohan ännu är långt ifrån att vara klar med sin samhällstjänst.

ARTIKELN HANDLAR OM