Här får Markoolio en rejäl utskällning av ”Arga snickaren”

Artisten sågas av tv-profilen: ”Behöver fan vård”

NÖJE

Allt är inte frid och fröjd i Markoolios lyxkåk.

Den före detta ungkarlslyan förfaller kring underhållarens barnfamilj och i Kanal 5:s "Arga snickaren VIP" får han en rejäl avhyvling av Anders Öfvergård.

– Jag började koka, säger Markoolio om upplevelsen.

När Marko "Markoolio" Lehtosalo, 40, lät bygga sitt hus på Värmdö utanför Stockholm var han singel, stenrik och hade inga planer på familjeliv.

Sju år senare delar Marko adress med frun Jessica Westergård Lehtosalo, 30, två barn och ett tredje på väg. Men huset är dåligt anpassat för barnfamiljen.

Spisen är en elektrisk dödsfälla, sovrummet domineras av en oanvänd jacuzzi, prylar ligger slängda överallt och gräsklipparen är fastvuxen i gräsmattan.

Protesterar

När Anders Öfvergård, 47, besöker hemmet och ser sig omkring går han till attack direkt.

– Du fattar ju ingenting! Det är ju helt sjukt! Du behöver ju vård för fan, ryter han i programmet.

Artisten och radioprataren protesterar och tycker själv att han har koll på läget, men "Arga snickaren" gör skäl för namnet. Han fortsätter peka ut problem efter problem och Marko har svårt att ta till sig den hårda kritiken.

"Han blev mosad"

– Jag fick en sådan jävla bassning så jag inte visste vad jag skulle ta mig till ett tag. Jag började koka lite, säger Marko till kameran efteråt.

Efteråt tycker inte Anders Öfvergård att han tog i för mycket, trots att Markoolio "svettades överallt på hela kroppen".

– Marko blir ju förbannad i vissa lägen. Han håller inte med och han säger emot, men han blir ju liksom lite mosad. Men jag förstår att det jag tagit upp med honom sitter. Han skulle ju inte bli så nervös annars, säger han till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM