Molly Sandéns video tokhyllas av fansen

Elddansen gör succé på nätet

NÖJE

I januari var Nöjesbladet på plats när Molly Sandén spelade in videon till sin låt ”Phoenix”. Nu hyllar fansen det färdiga resultatet.

”Varenda hårstrå på min kropp stod upp”, skriver signaturen Aliisaa på Instagram.

Släpper nytt. Molly Sandén, 22, berättade för Nöjesbladets läsare att hon ska släppa nya låtar nästa år.

I början av året samlade Molly Sandén, 22 omkring 200 fans på Gärdet i Stockholm för att spela in videon till singeln ”Phoenix". En eld tändes och alla som ville fick ta med sig något att kasta rakt in flammorna, en symbolisk gest för att göra sig av med det de inte längre ville ha i sitt liv.

– För mig betyder elden ett avslut och en början, sa hon till Nöjesbladet under inspelningen.

I morse kunde Aftonbladet premiärvisa den färdiga videon, där Molly sjunger sin pampiga ballad med eldflammor i bakgrunden.

”Otroligt starkt”

Nu hyllas videon av  fansen på sociala medier. ”Fantastisk låt och video! Varenda hårstrå på min kropp stod upp under hela videon! Ännu starkare då det är flera historier jag känner till” skriver signaturen Aliisaa på Instagram. På Facebook får hon medhåll av Felicia Fast: ”Fantastisk! Fick rysningar över hela kroppen och även tårar, sån otroligt stark låt och video”. Många uttrycker även sin kärlek till popstjärnan som person. ”Tack för att du finns Molly, du är underbar” skriver Tove Dahl på Instagram. ”Du är så himla stark och en awesome förebild” tycker Elin Sandin.

Se hela videon på Youtube!

FAKTA

Namn: Molly My Marianne Sandén.

Ålder: 22.

Bor: Stockholm.

Familj: Pojkvännen Danny Saucedo.

Bakgrund: Inledde sångkarriären i Junior eurovision song contest 2006, och har sedan dess deltagit i Melodifestivalen två gånger. Senast med låten ”Why I am crying” 2012. Medverkade i ”Let's dance” 2010.

ARTIKELN HANDLAR OM