Lotta Engberg: ”Det var känslofyllt”

Gjorde sista ”Lotta på Liseberg” för säsongen

1 av 5 | Foto: THOMAS JOHANSSON
”Lotta på Liseberg”.
NÖJE

I kväll tog Lotta Engberg, 52, farväl av ”Lotta på Liseberg”-publiken för den här säsongen.

Och sista avsnittet var lite extra känslosamt.

–  Just precis nu känns det fantastiskt bra att veta att vi kommer tillbaka nästa år, säger hon till Nöjesbladet direkt efter programmet.

TV4:s ”Lotta på Liseberg” har den här säsongen gjort succé och flera gånger lockat miljonpublik i tv-sofforna på måndagskvällarna.

I kväll var det dags för sista avsnittet för den här sommaren där bland andra Lill Lindfors, Molly Sandén och Eric Saade uppträdde.

– Det var toppen, toppen! Men det var lite känslofyllt på slutet kan jag säga, säger Lotta Engberg precis efter säsongsavslutningen.

Ska fortsätta

Hon säger att hon känner sig stolt över säsongen som gått.

– Jag är stolt över allt. Alla gäster som kommer, musikanterna och vår publik. Det är en fröjd för mig att få göra det här.

Redan tidigare i dag gav hon beskedet att hon kommer att fortsätta med progammet.

– Just precis nu känns det fantastiskt bra att veta att vi kommer tillbaka nästa år.

Samtidigt har Petra Marklund ännu inte gett något besked kring om hon vill fortsätta leda SVT:s ”Allsång på Skansen” nästa år. Trots den ständiga jämförelsen mellan programmen är Lotta Engberg väldigt glad över att ”Allsången” finns.

– För då sitter jag i soffan på tisdagskvällarna och sjunger med.

Känner du att det finns något speciellt ögonblick som stack ut den här säsongen av ”Lotta på Liseberg”?

– Ja, det måste jag säga. Vi hade Jan Malmsjö här för två veckor sedan och det blev så fantastiskt speciellt. Han sjöng och publiken visade hur mycket de tyckte om honom. Det var ljuvigt.

Hur länge känner du att du vill fortsätta leda programmet?

– Det är svårt att säga, men så länge jag tycker att det är roligt och så länge publiken tycker att det är roligt så kör vi på.