Irving: ”Det är två bögar i en husbil”

Nöjesbladet avslöjar tv-profilens nya program – med Jonas Hallberg

1 av 9 | Foto: TV4
Tony Irving och Jonas Hallberg ger sig ut på husbilssemester i Sverige tillsammans.
NÖJE

Vilken superduo!

Nu kan Nöjesbladet avslöja att ”Let's dance”-profilen Tony Irving och superstylisten Jonas Hallberg spelar in ett nytt tv-program - ”Camping queens”.

– Det är två bögar i en husbil som reser land och rike runt, säger Tony Irving till Nöjesbladet.

Vi ser en hel del husbilar på Sveriges bilvägar i sommar.

I en av dem sitter inga mindre än Tony Irving och Jonas Hallberg som just nu filmar det nya tv-programmet ”Camping queens”.

Där kommer duon att se Sveriges sommarpärlor och träffa en hel del gäster på vägen.

–Det är två bögar i en husbil som reser land och rike runt, säger Tony Irving.

Visar sitt Sverige

Irving beskriver programmet som en blandning av ”Fångarna på fortet”, ”Thelma & Louise” och ”Priscilla, queen of the desert".

– Sätt allt det i en påse och skaka om det, så har du ”Camping queens”. Utgångspunkten är att jag som invandrare, som bott här i 23 år, tycker att Sverige är ett fantastiskt land.

Jonas Hallberg fyller i:

– Tony bjöd in mig, och jag har varit utlandssvensk i 17 år. Tony har valt ut härliga platser i Sverige som vi ska åka runt till. Han ska visa mig Swedenland på sitt sätt i vår husbil.

”Utlovar snygga killar”

Irving och Hallberg utlovar gäster utöver det vanliga och säger att gästerna är allt från svenska megastjärnor, toppdesigners och supermodeller till folk de möter ute på vägarna.

– Det är så himla roligt, och gästerna vi har med är allt från superkända till mindre kända, supermuskulösa till halvfeta, inklusive mig själv. Vi äter en massa god mat, stannar på fabulösa ställen och Tony badar naken hela tiden. Det kommer att bli underbart, galet. Vi sjunger galna diskohits. Vi är som två fabulösa babes. Jag kan också utlova skitsnygga killar, massor med härliga muskler så man går runt halvt svimfärdig hela tiden. Jag får gå runt med islåda i pannan för alla de här musklerna som går omkring och svettas, säger Jonas Hallberg.

– Om Jonas fortsätter på det här sättet kommer Antonio ha sparkat ut honom när han kommer hem till Mexiko, säger Tony Irving och skrattar.

Helt olika prioriteringar

Medan Jonas Hallberg är nyförlovad med sin Antonio är Tony Irving nygift med sin Alexander. Han hann knappt landa från smekmånaden i Italien innan det var dags att ge sig ut på vägarna med Jonas Hallberg i tre veckor.

– Jag försöker övertala Alexander till att hänga med till vissa platser, men vi får se vad han hinner med i sitt arbetsschema.

En sak är säker - Irving och Hallberg kommer att leverera väldigt olika innehåll till programmet.

– Jag står för husbil, camping, fjällvandring, hoppa och studsa, friluftslivet, säger Tony Irving.

– Jag står för restauranger, havskräftor, hummer, isad roséchampange i korkar som sprutar, snygga muscle-boys och ascoola outfits, säger Jonas Hallberg.

Ovan fisklukt

Själva campingen och allt som händer runt omkring är programmets röda tråd.

– Det är så annorlunda från ens vardag. Från att springa in på världens alla presskontor och plockar diamanter från Harry Winston och Bvlgari till att sitta på en brygga och sprätta makrill så att blodet sprutar och huvudena kastas i hinkar. Jag luktar fisk så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det kommer att lukta fisk om mina händer for the rest av my life, säger Jonas Hallberg.

”Camping queens” får premiär under 2016 i Sjuan.