Här bryter Zayn Maliks ex ihop på scen

I tårar efter omskrivna uppbrottet

1 av 4
NÖJE

Hjärtesorgen blev för mycket för Perrie Edwards.

I går bröt sångerskan, som dumpades av fästmannen Zayn Malik i juli, ihop på scen.

I direktsänd tv tröstades hon av gruppkollegorna i Little Mix.

Det var tidigare i somras som det stod klart att den före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik, 22 brutit förlovningen med Little Mix-sångerskan Perrie Edwards, 22. Då hade de varit ett par i fyra år.

Ingen av dem har velat kommentera uppbrottet förrän tidigare i veckan, när Edwards hävdade i tv-showen "The Late Late Show” att allt var under kontroll.

– Vet du vad? Jag mår bra. Vi har det fantastiskt i USA. Allt går så bra och jag vaknar upp varje dag och tackar min lyckliga stjärna för att jag har mina tre tjejer.

Tvingades bryta

Frågan är om det stämmer.

När Little Mix gjorde ett framträdande som livestreamades av den amerikanska tv-kanalen NBC under onsdagskvällen blev det för mycket för Perrie Edwards, som bröt ihop i tårar på scen, skriver TMZ.

Efter textraden ”Ingen kan älska dig som jag gjorde” tvingades den uppenbart känslomässigt påverkade sångerskan avbryta sin sånginsats i låten ”The End”. Sedan gömde hon ansiktet i händerna och grät.

”Krossade mitt hjärta”

Perrie Edwards omfamnades genast av resten av gruppmedlemmarna, samtidigt som Jesy Nelson försökte förklara för fansen vad som hänt.

– Det har varit en lång dag och vi har inte fått någon sömn, så jag tror att det här är allt för nu, sa hon till publiken.

Men fansen är eniga: sammanbrottet beror på något helt annat.

”Videon när Perrie Edwards gråter krossar mitt hjärta”, ”Jag kommer inte titta på videon för jag vet att jag kommer gråta” och ”Tittade på videon när Perrie Edwards gråter och det krossade mitt hjärta i miljoner bitar” är några av reaktionerna på Twitter.