Mel Gibson nekar till våldsanklagelserna

”Var aldrig någon som helst fysisk kontakt”

1 av 3
NÖJE

Mel Gibson, 59 polisanmäldes för att ha attackerat en fotograf i Australien.

Nu nekar han till anklagelserna - och ger en annan bild av händelseförloppet.

– Mr Gibson och hans vän blev trakasserade av den här fotografen och han bad henne upprepade gånger att sluta, säger en representant för skådespelaren.

Det var under en filmfestival i Sydney i Australien som skådespelaren Mel Gibson ska ha fått ett ilsket utbrott på fotografen Kristi Miller. Miller, som jobbar för Daily Telegraph, försökte ta en bild på Gibson och hans flickvän Rosalind Ross, 24 när skådespelaren gick till attack.

– Hans spott träffade mig i ansiktet när han skrek på mig. Han kallade mig en hund, sa att jag inte ens är en människa och att jag kommer att hamna i helvetet. Han svor och kallade mig en fitta. Han tog inte ens en paus för att andas, har hon berättat.

”Blev trakasserade”

Men uppgifterna om vad som hände går isär.

Via en representant nekar nu Mel Gibson till anklagelserna om att han skulle attackerat Kristi Miller I stället menar han att hon inte lämnat honom och hans flickvän i fred när de bad om det, rapporterar People.

– Mr Gibson och hans vän blev trakasserade av den här fotografen och han bad henne upprepade gånger att sluta, vilket hon inte gjorde. Det var aldrig någon som helst fysisk kontakt och historien som berättas av henne är en total fabricering av sanningen, säger representanten till tidningen.

Daily Telegraphs fotograf har polisanmält händelsen.