Zara Larsson klar för ”P3 Guld”

1 av 4
Zara Larsson.
NÖJE

Snart är det dags för musikgalan ”P3 Guld”.

En av artisterna som kommer att stå på scen är Zara Larsson:
– Det är himla kul! P3 har alltid stöttat min musik. Det skall bli så kul att få uppträda där, säger Zara Larsson till Nöjesbladet.

Den 16 januari nästa år är det dags för Sveriges Radios ”P3 Guld”-galan. Återigen är det Tina Mehrafzoon, 25, från radioprogrammet ”Musikguiden” som tillfälligt lämnar radiostudion för att axla rollen som programledare för musikgalan.

Vid den senaste ”P3 Guld”-galan var Tina Mehrafzoon programledare tillsammans med kollegan Kodjo Akolor och när hon i somras fick erbjudande om att leda galan på nytt kunde hon inte tacka nej:

– För mig och för så många av P3:s lyssnare är det klart att man vill hylla musiken som man har levt med under hela året. Musiken har varit ens bästa kompis, det man har gråtit till, dansat till och levt sitt liv genom och med. Det känns otroligt lyxigt att få göra ett bokslut på det hela. Sen är det jätteroligt att få göra en så här stor gala i tv, säger Tina Mehrafzoon till Nöjesbladet.

Zara Larsson är en av artisterna på scen

Nu är det också klart att artisten Zara Larsson, som ligger bakom hitlåtar som ”Lush life” och ”Never forget you”, ska uppträda på musikgalan i januari:
– Det är himla kul! P3 har alltid stöttat min musik. Det skall bli så kul att få uppträda där, säger Zara Larsson till Nöjesbladet.

Först i början av december blir det officiellt vilka som är nominerade till att vinna priser i de nio olika priskategorierna.

FAKTA

P3 Guld

Plats: Scandinavium i Göteborg

När: 16 januari 2016

Programledare: Tina Mehrafzoon, 25, känd från ”Musikguiden i P3” samt aktuell i SVT:s ”På spåret” som startar 20 november.

Biljetterna släpps idag tisdag, kl 09:00.