Så hyllas Paul Walker på tvåårsdagen av sin död

1 av 6 | Foto: CANAL+
Vin Diesel och Paul Walker i ”Fast & furious”.
NÖJE

Det är två år sedan en tragisk bilkrasch tog skådespelaren Paul Walkers liv.

På årsdagen hyllade familj och kollegor och bekanta sin omkomne vän.

”Du kommer alltid att finnas, min bror”, skriver ”The fast and the furious”-skådisen Vin Diesel, 48 på Facebook.

I går var det två år sedan skådespelaren Paul Walker och vännen Roger Rodas tog en bil på en provtur under ett välgörenhetsevent för offren för tyfonen i Filippinerna i Santa Clarita, norr om Los Angeles.

Färden slutade i katastrof. Roger Rodas körde av vägen och in i ett träd och bilen började brinna kraftigt. Båda vännerna dog direkt.

På tvåårsdagen av sin död hyllades Paul Walker, som var mest känd för sin roll som Brian O'Conner i ”The fast and the furious”-filmerna, av de som kände honom, rapporterar E Online.

”Oavsett var du är i det här universumet...du kommer alltid att finnas, min bror”, skriver skådespelarkollegan Vin Diesel på sin Facebooksida.

”Tuff tid på året”

För den amerikanska tv-kanalen E News berättade Paul Walkers svägerska Felicia Walker att årsdagen av hennes svågers död alltid är smärtsam.

– Det är en tuff tid på året för familjen. Jag kan inte tala för resten av dem men jag vet att bröderna planerar att tillbringa hela helgen på havet - Pauls kärlek - men det är faktiskt något som går i arv i familjen, säger hon.

Paul Walkers yngre bröder Caleb och Cody delar sin döde brors kärlek till vattnet.

– De tillbringar så mycket tid som möjligt i havet. Paddlar kajak, fiskar, surfar, fridyker - you name it. Jag vet att det påminner dem om Paul, säger Felicia.

”Vet att du ler i himlen”

Skådespelaren Tyrese Gibson, 36 spelade med Paul Walker i ”Fast & Furious 7” strax innan dödsolyckan.

”Det är fortfarande inte lätt...två år sedan i dag som vi förlorade vår bror. I dag kommer jag bara att ligga lågt och processa. Klarhet genom böner och perspektiv är det jag alltid letar efter och ber för, skriver han i ett känslosamt inlägg  på Instagram på tvåårsdagen.

Han publicerar också en bild på sig själv och  Walker tillsammans.

”Det är med tungt hjärta som jag postar detta...snälla fortsätt be för familjen Walker och hans riktiga vänner som var med honom varhe dag...de är några av de bästa och starkaste personer jag vet. Jag vet att du ler i himlen och hejar på oss alla”, skriver han.

Paul Walker blev 40 år gammal och lämnade dottern Meadow Rain (född 1998) efter sig.

ARTIKELN HANDLAR OM