Pär valde Rebecca i ”Bachelor” – efter känslospionaget

Känslopaniken som inte visades: ”Jag märkte att jag höll på att tappa mig själv”

1 av 9
NÖJE

Hon blev vald av årets Bachelor Pär.

Men innan dess fick Rebecca känslopanik när han åkt på dejt med Alexandra efter kärleksdagen.

– Jag försökte luska med produktionen, säger hon till Nöjesbladet.

Han hade en underbar dejt med Rebecca.

Men sedan kallade plikten för årets Bachelor; Pär packade kappsäcken och drog på ännu en drömdejten – med Alexandra.

– Jag ville ge varje situation en hundraprocentig chans. Det stod väldigt klart att jag kände något för Rebecca, men jag försökte fokusera på Alexandra under min och hennes dejt, säger han.

Kände i hela kroppen

Och för Rebecca blev dagen en tuff känslopärs.

– Pär hade ju varit i väg på dejter i flera veckor, men när han åkte i väg efter vår sista dejt kände jag i hela min kropp att jag brydde mig. Då gjorde lite ont, då hade vi kommit så nära varandra, säger hon till Nöjesbladet.

Hon började snoka bland TV4:s team.

– Jag försökte luska med produktionen hur deras dejt var upplagd, men de gav mig inget. Det var där jag märkte att jag höll på att tappa mig själv. Jag kunde inte ljuga för mig själv – jag hade fallit.

”Kändes mer komplett med Rebecca”

Och det hade Pär också. Trots känslorna för Alexandra var det kärleken till Rebecca som segrade.

– Även om det var passionerat och känslofyllt med Alexandra kändes det inte så långsiktigt. Det kändes mer komplett med Rebecca.

I tv-rutan hyllade han sin valda kärlek.

– Det känns så sjukt jävla bra, jag är definivt förälskad. Det känns som att vi är så jävla gjorda för varandra så det är inte klokt.

Det är viktigast för en Bachelor

Under åren av singelliv har Pär känt vad han vill ha av en partner.

– Humor är nog det allra viktigaste. Att man kan slappna av och att tiden bara försvinner i väg. Och så måste jag ju vara jätteattraherad av min tjej och det var jag ju verkligen. Så tycker jag såklart att Rebecca var intelligent, hon hade hela registret. Jag har aldrig träffat någon som har allt, det hade hon, säger han.

Och Rebecca föll för Pär redan i reklamfilmen som gjorde att hon sökte till programmet.

– När han stod där i jeansskjorta och viftade med sin ros tänkte jag att han var det jag sökte: en fräsch och stabil kille. Under vår hästdejt i programmet föll jag fullständigt, jag såg att han var som jag tänkt mig. Det var bara så gött att hänga. De andra tjejerna pratade om att de skulle ”fråga det där och det där” när de var med Pär, jag sa tidigt till Pär att jag vet inte vad jag ska fråga, jag vill bara känna in och umgås.

ARTIKELN HANDLAR OM