Här strippar Måns – för välgörenhet

Viker ut sig helnäck i brittiska Gay Times - för att öka medvetenheten om prostatacancer

1 av 4
NÖJE

Här kastar Måns Zelmerlöw kläderna.

Nu viker Eurovision-vinnaren ut sig naken - för välgörenhet.

– Jag visar inte mycket mer än när jag går och badar. Eller det är vad jag försöker intala mig själv, säger han till Gay Times.

Måns Zelmerlöw, 29, viker ut sig naken och den som slår upp det nya numret av Gay Times får se betydligt mer avslöjande bilder än dem som Nöjesbladet nu publicerar.

– Jag är så klart inte så väldigt van vid att vara naken. Men jag tycker att det är lite kul och jag visar inte mycket mer än när jag går och badar. Eller det är vad jag försöker intala mig själv, säger Måns Zelmerlöw i ett exklusivt utdrag ur intervjun med Gay Times som Nöjesbladet har fått ta del av.

Helnaken

En digital version av det senaste numret med Måns Zelmerlöw på omslaget släpps digitalt i dag klockan 10 svensk tid och kan laddas ner från Gay Times site. Inuti tidningen väljer den svenska Eurovision-vinnaren att strippa fullständigt i ett utvik över flera sidor.

Utviket är en del i Gay Times samarbete med den brittiska organisationen Prostate Cancer UK och ett sätt för att öka medvetenheten om prostatacancer.

Måns vän drabbad

För Måns var det självklart att ställa upp när han fick frågan.

– Jag är så klart jätteglad att få möjlighet att stötta kampen mot prostatacancer, hälsar han till Nöjesbladet.

– Jag har en kompis som behandlats mot prostatacancer. Han mår bra nu, men jag vet att det är en vanlig sjukdom och jag vill göra allt jag kan för att öka medvetenheten. Min kompis är i samma ålder som jag, jag tror att han var 27 när han fick diagnosen, så det är en sjukdom som kan drabba yngre så väl som äldre personer, men jag tror inte att alla förstått det, säger han i intervjun.

Nöjda med utviket

På Gay Times är man nöjda över att ha den blivande Eurovision-programledaren på omslaget.

– Jag är ett stort Eurovision-fan, vem är inte det? Det känns spännande att äntligen få Måns på omslaget till Gay Times. Speciellt utan kläder, för en så här viktig sak. Jag är glad över att han var villig att näcka till förmån för Prostate Cancer UK och jag är övertygad om att våra läsare runt om i världen också kommer bli glada, säger chefredaktören Darren Scott.

Printversionen av Måns Zelmerlöws utvik i Gay Times kan beställas via butiken Prowler.

Följ Nöjesbladet på Facebook för roligaste och intressantaste nöjesnyheterna - få ett roligare Facebookflöde och bli galet allmänbildad på kuppen