Blondinbella rasar mot Stefan Löfven

Bloggerskan: ”Var är solidariteten?”

1 av 4 | Foto: FELIPE MORALES
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip Spångberg.
NÖJE

Integrationspolitiken har fått Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 25 att se rött.

Bloggerskan är trött på Stefan Löfvens beslut.

”Vad är det för politik du genomför egentligen? Jag ser inte någon större skillnad mellan din regerings förslag eller den politik Jimmie Åkesson för”, skriver hon.

Från och med den 4 januari nästa år drar SJ in sina avgångar med X2000-tåg till Köpenhamn. Anledningen är att id-krav införs för alla resenärer.

Beskedet faller inte i god jord hos Isabella Löwengrip. I sin blogg kritiserar hon statsminister Stefan Löfven för hans sätt att styra landet - och jämför honom med Sverigdemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

”Jag ser inte någon större skillnad mellan din regerings förslag eller den politik Jimmie Åkesson för. Ni gör allt vad ni kan för att stänga gränserna men ni kan inte stå för det. Din kollega gråter och tycker att det är ett jobbigt beslut. Det är klart att det är ett jobbigt beslut, det trampar ju på allt vad medmänsklighet innebär”, skriver hon upprört.

”Var är solidariteten?”

Isabella Löwengrip efterlyser i stället en mer flyktingvänlig politik.

”Jag vill inte se mer förslag på hur Sverige vänder ryggen mot familjer och ensamkommande unga killar på flykt. Var är solidariteten Löfven? Sverige behöver arbetskraft för att kunna behålla vårt välfärd.Vi behöver se förslag på hur dessa människor kommer i jobb. Ägna er åt det istället för ert strutsbeteende”.

Så sent som i höstas berättade Blondinbella, som tidigare var övertygad moderat, att hon tröttnat på sitt gamla parti.

Deras förslag om att förbjuda tiggeri blev spiken i kistan.

– Nu känns det som att vi kan stryka Nya Moderaterna och gå tillbaka till Konservativa Moderaterna. Där känner jag mig inte välkommen. Eller jag verkar välkommen, men alla är inte välkomna, sa hon till Nöjesbladet.

Vill rösta på Centern

Samtidigt förklarade Isabella att Centerpartiet låg bra till för att få hennes röst i nästa val.

Socialdemokraterna får nog däremot se sig om efter andra väljare.

”Det sista Sverige behöver nu är en regering som stänger gränserna och stoppar huvudet i sanden och hoppas på det bästa. Jag vill se en integrationsplan. Förslag för hur alla nyanlända ska kunna arbeta inom några månader. Inte år”, skriver hon.