Sheen: ”Hiv:et har valt fel kille”

Skådespelaren övertygad om att han kan besegra sjukdomen

1 av 4
FICK DIAGNOSEN FÖR FYRA ÅR SEDAN Charlie Sheen berättade under intervjun i NBC:s program ”Today” att han fick veta att han har hiv för fyra år sedan. ”Det började med huvudvärk, migrän och att jag vaknade svettig i sängen. Jag trodde att det var hjärntumör, jag trodde livet var över”, säger han.
NÖJE

Charlie Sheen är övertygad.

Han tänker hitta ett botemedel i kampen mot hiv.

– Om någon kan kämpa mot det här och hitta ett botemedel så är det jag, säger han i en intervju med Radar online.

Skådespelaren Charlie Sheen, 50, diagnostiserades med hiv för fyra år sedan.

I mitten på november avslöjade han sjukdomsläget efter att ha pressats på pengar från före detta vänner som krävde betalning för att hålla tyst.

I en ny intervju med Radar online säger han att han till en början var arg på sig själv och på världen men att han sedan vände ilskan till kämparglöd.

– Andra dagen sa jag till min mamma: ”den här sjukdomen har valt fel kille”. Om någon kan kämpa mot det här och hitta ett botemedel så är det jag. Jag kommer att utnyttja alla makter jag har. Jag tänker sätta mig ner med varje expert. Jag tänker pusha det här framåt tills någonting upptäcks, säger han i intervjun.

”Kan nå ut”

Sheen säger att diagnosen gjort en positiv inverkan på hans liv och att han tror att meningen med att han drabbats är att han har möjligheten att leverera ett budskap som faktiskt betyder något.

– Jag kommer att fortsätta träffa alla de bästa experterna på marknaden och fortsätta omringa mig med skarpare hjärnor än min. Jag ska ta reda på var framtiden är påväg med behandlingar, säger han.

– Jag är i en sällsynt position där jag kan vända min diagnos till någonting bra, att jag kan nå ut med en historia och fortsätta belysa den här sjukdomen medan andra, briljanta forskare fortsätter leta efter ett botemedel.