Zayn Maliks diss till forna 1D-kollegorna

”Jag antar att vissa telefonnummer har ändrats”

1 av 2
Zayn Malik.
NÖJE

Den före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik talar nu ut om konflikten mellan honom och de gamla bandkollegorna.

– Jag hade som avsikt att förbli vänner med alla, men jag antar att vissa telefonnummer har ändrats, säger han i en intervju i senaste numret av Billboard som bland annat People refererar.

I mars förra året lämnade Malik det världsberömda pojkbandet One Direction efter fem år av succéer. Via gruppens Facebooksida meddelade han sitt avhopp och bad de ledsna fansen om ursäkt. Men ganska snabbt blossade en konflikt mellan ex-medlemmen och bandet upp.

Nu talar Zayn Malik ut om sprickan mellan de gamla vännerna.

– Jag har försökt att nått några av dem men inte fått något svar. Vissa människor är för stolta, säger han.

Bråkade på Twitter

Det var främst mellan Zayn Malik och Louis Thomlinson som konflikten fördes. Och framförallt på Twitter.

– Kommer du ihåg när du hade ett liv och slutade droppa bitchiga kommentarer om mitt, skrev Malik då efter att Thomlinson kommenterat en bild på honom.

Efter sitt avhopp tog Zayn Malik en paus från musiken och fokuserade att leva sitt liv som en normal 22-åring. Sen en tid tillbaka har det dock spekuleras i hurvida han hållit sig från musiken. I Billboards intervju ger han svar.

– Jag njuter av vad jag gör. Jag censurerar inte mig själv längre. Jag är inte trött. Jag älskar det.

One Direction består av medlemmarna Harry Styles, Louis Thomlinson, Niall Horan och Liam Payne. Med hitlåtar som "What makes you beautiful", "Story of my life" och "Perfect" är det en av världens mest populära musikakter.