Bobbi Kristinas hus är till salu

Här är badkaret där 22-åringen hittades livlös

1 av 8 | Foto: REX
Bobbi Kristina Brown.
NÖJE

Det var i badkaret hon hittades medvetslös.

Nu säljs Bobbi Kristinas Browns 241 kvadratmeter stora hus i Alpharetta, Georgia.

Utropspriset: Fyra miljoner kronor.

I januari förra året hittades Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Brown medvetslös i sitt badkar i villan. Ett halvår senare somnade hon in.

Nu är huset där hennes livlösa kropp hittades till salu, skriver Daily Mail. Villan, som ligger i ett så kallat ”gated community”, är 241 kvadratmeter stor och har tre sovrum, fyra badrum, flera gästsviter och ett gigantiskt kök.

”Lyxigt cityhem i europeisk stil med öppen planlösning, fantastiska rum, gourmetkök, kassettak och detaljkänsla”, lyder annonsen.

Har pool och tennisbana

På de detaljerade bilderna syns badrummet och badkaret där Bobbi Kristina hittades medvetslös. I samma badrum finns en dusch och två tvättställ.

Fotona visar också flera av husets andra rum, som ett vardagsrum med utsikt över trädgården och ett rum för avkoppling med bar och öppen spis.
Området beskrivs som exklusivt och alla boende har tillgång till pool, tennisbana, park och rastning av djur.

”En knarkarkvart”

Bobbi Kristina tillbringade sin sista tid på ett hem för vård i livets slutskede. Innan dess ska hon ha bott tillsammans med pojkvännen Nick Gordon i en lägenhet som flera källor beskrivit som ”en knarkarkvart”.

– Det var hemskt där inne. Lägenheten är förstörd, ingen gav den kärlek, uppgav en vän som var hemma hos paret kort innan Bobbi Kristina hittades dog.

Bobbi Kristina blev 22 år.

ARTIKELN HANDLAR OM