David Bowies familj tackar fansen för kärlek och stöd

”Vi är överväldigade och tacksamma för kärleken och stödet”

1 av 2 | Foto: AP KRAPE
GIFTE SIG 1992 David Bowie tillsammans med sin fru, modellen Iman Abdulmajid under CFDA Fashion Awards i New York där de båda bodde fram till stjärnans död i söndags.
NÖJE

I ett meddelande på Facebook tackar David Bowies familj fansen för allt stöd efter hans borttgång.

”Vi är överväldigade och tacksamma för kärleken och stödet som har visats över hela världen”, skriver de.

Samtidigt meddelar de att minnesceremonin för stjärnan kommer att hållas privat.

David Bowie dog den 10 januari efter att ha kämpat mot levercancer i 18 månader. Fans och media har sedan dess spekulerat kring artistens begravning, men tidigare i dag kom det fram att han redan har blivit kremerad.

På Bowies officiella Facebooksida meddelar familjen att de för tillfället planerar en privat ceremoni för att hedra sin make, pappa och vän. De ber också fansen att respektera deras privatliv i denna svåra tid.

”Tacksamma för kärleken och stödet”

Samtidigt tackar familjen för stödet och kärleken de fått efter David Bowies död:

”Vi är överväldigade och tacksamma för kärleken och stödet som har visats över hela världen. Däremot är det viktigt att tänka på att konserterna och hyllningarna som är planerade de kommande veckorna, som alla är välkomna, inte är officiella minnesceremonier som är organiserade eller godkända av familjen. Precis som var och en av oss hittade något unikt i Davids musik, välkomnar vi att alla firar hans liv som de tycker är lämpligt."

Se inlägget nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM