Uppgifter: Bruce Springsteen kommer till Sverige

Foto: AP
Bruce Springsteen.
NÖJE

Bruce Springsteen verkar vara på väg tillbaka till Göteborg.

Det talas om två konserter på Ullevi den 21 och 22 juli, skriver GP.

– Bruce är en artist som det alltid spekuleras kring i Sverige, så klart, säger Kristofer Åkesson på Live Nation till Nöjesbladet.

Enligt uppgifter till Göteborgs Posten väntas Bruce Springsteen, 66, komma till Sverige i sommar och det rör sig om två konserter på Ullevi i Göteborg. Datumen som nämns är den 21 och 22 juli.

– Bruce är en artist som det alltid spekuleras kring i Sverige, så klart. I nuläget finns ingen Sverigekonsert bokad, men vi hoppas självklart att vi snart får välkomna honom tillbaka, säger Kristofer Åkesson på Live nation till Nöjesbladet.

Enligt uppgifter till GP är Ullevi bokat för ett större evenemang i slutet av juli och en officiell turnéplan väntas senare i veckan.

Senast Bruce Springsteen spelade i Göteborg var sommaren 2012. Året efter spelade han på Friends Arena i Solna, utanför Stockholm.

Spelar på musikfestival i Lissabon i vår

Bossen kommer i alla fall att komma till Europa under våren.

Musikfestivalen ”Rock in Rio” går nu ut med att ”The River Tour” med Bruce Springsteen och E Street Band kommer att spela på festivalen i Lissabon, Portugal den 19 maj.

Just nu turnerar han i USA med ”The River tour” som startade i Pittsburgh den 16 januari. Totalt besöker han 23 amerikanska städer.

ARTIKELN HANDLAR OM