Det tråkigaste kändisarna vet

Vad är det tråkigaste du vet?

NÖJE

Ola-Conny Wallgren, 52, Ullareds-profil, Tvååker

– Det absolut tråkigaste jag vet är att springa in på macken och betala när jag har tankat bilen. Man vill egentligen köra hem direkt. Och när man kommer hem sedan måste man dammsuga eller diska. De tre grejerna är riktigt tråkiga.

Nassim Al Fakir, 39, programledare, Stockholm

– När folk är negativa. Jag tar aldrig emot det. Det är tråkigt med trötta, arga och hatiska människor.

Jessica Andersson, 42, artist, Trollhättan

– Negativa attityder, oavsett vad det är. Speciellt nu när det börjar bli vår och man känner att man får mer energi.

Henrik Fexeus, 43, tv-profil, Stockholm

– Att vänta är det absolut värsta. Då börjar jag klättra i taket. Inte om jag väntar på något meningsfullt eller roligt, då har jag en ängels tålamod. Men när jag måste vänta bara för att livet ska gå vidare. Sju minuter i kön på Coop. En timme på en blåsig tågstation. Jag känner nästan fysiskt hur livet rinner som sand ur mina fingrar vid sådana tillfällen.

Sofia Wistam, 49, programledare, Lidingö

– Att åldras. Det är urtråkigt. Jag vill vara ung och stark i kropp och själ. Nu är det bara själen som känner sig ung. Kroppen är inne i ett förfall.

Johan Rabaeus, 68, skådespelare, Stockholm

– Ängslighet. Svensk ängslighet och ängsliga människor.

Nayana Gulstad, 48, kulturarbetare (vann ”Big brother” 2000), Hallsberg

– Sitta på toan, med ett virrevall av tankar och känslor. Mobilen är på laddning, man sitter och läser det finstilta på schampo-flaskorna. När inte det hjälper så avslutar man med att räkna kakelplattorna.

David Hellenius, 42, tv-profil, Stockholm

– Onödiga möten. Inget ont om kreativa möten, men det känns ibland som man har ett onödigt möte om dagen. Möten om när vi ska ha nästa möte. Det är sjukt mycket sådant i min bransch.

Pia Johansson, 55, skådespelare, Stockholm

– Jag har aldrig tråkigt. Jag är alldeles för glad att jag får leva det här livet. När jag var liten sa jag till min mamma att jag hade tråkigt och ingenting att göra. Då sa hon att jag kunde städa mitt rum. Där bestämde jag mig för att ”nu ska jag aldrig ha tråkigt igen”.

Tommy Körberg, 67, artist, Stockholm

– Påklistrat skoj. Förr betalade man för att få se folk som kan dansa. Nu sitter man och tittar på folk som inte kan dansa. Ja, jag har sagt det till David Hellenius också …

Michael Cudlitz, 51, skådespelare, Los Angeles

– Jag gillar det mesta och har en lycklig period i livet. Men betala räkningar kanske. Just aktiviteten att sitta ned och betala.

Isabel Adrian, 38, dokusåpadeltagare/Hollywoodfru, Los Angeles/Södermalm

– När man är stressad och sitter i bilen och tror att man är smart och byter fil för att det ska gå snabbare, och så funkar det inte. Steve (Angello) tycker att jag kör som en biltjuv.

Josef Barkenbom, 32, tv-pastor, Enskede

– Det tråkigaste är när inget händer. Speciellt att sitta på ett flyg utan, eller det värsta, med en trasig tv-skärm framför sig. Stå i kö är också tråkigt.

Linda Lindorff, 44, program­ledare, Lidingö

– Att plocka i diskmaskinen, torka bordet och makaroner i vasken.

Carolina Gynning, 37, konstnär, Ekerö

– Att vänta. Vad man än väntar på är det tråkigt. Jag vill ha det nu, annars får det vara.

ARTIKELN HANDLAR OM