Bobby Brown: ’Tack gud att jag lever’

Har förlorat både Whitney och Bobbi Kristina

1 av 4
Bobby Brown.
NÖJE

Bobby Brown talar för första gången ut om Whitney Houston och Bobbi Kristina Browns död.

I en kommande intervju med Abc news öppnar han upp sig om tragedin.

– Jag tackar gud att jag fortfarande lever, säger han till Abc.

På tisdag sänder tv-bolaget Abc en intervju med artisten Bobby Brown, 47. För första gången sedan hans ex-fru Whitney Houston och dottern Bobbi Kristina Browns död talar han ut.

Men redan nu kan tittarna få ett smakprov på den känslosamma intervjun då kanalen släppt trailern.

– Det svåraste jag någonsin gjort i mitt liv är att säga till min dotter att släppa taget. Min älskling är borta. Jag tackar gud att jag fortfarande lever, säger han med tårar i ögonen till journalisten Robin Roberts.

Hittades i badkaret

Det var i februari 2012 som världsstjärnan Whitney Houston hittades död i ett badkar på Beverly hilton hotel i Beverly Hills. Bara tre år senare hittades Bobbi Kristina okontaktbar i sitt badkar i sitt hem i delstaten Georiga. Hon dog efter sex månader i koma.

– Det som hände med min dotter, hände med Whitney, säger Bobby Brown i intervjun.

Berättar om förlusterna

Senare i sommar släpper Brown boken ”Every little step: My story”. Där berättar artisten om förlusterna, äktenskapet med Whitney Houston och hur missbruket påverkade dem.

Tidigare i år talade även Bobbi Kristinas pojkvän Nick Gordon ut i en intervju med Dr. Phil och Daily mail. Då berättade han om sina försök att rädda henne samt hon flera gånger fått missfall.

– Jag kan inte gå vidare från Krissy. Hon har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Jag vill inte gå vidare från det. Jag tror att hon är med mig varje dag. Jag pratar med henne hela tiden. Jag måste göra det för att inte bli tokig, sa han då till tidningen.