Han är Ed Sheerans dubbelgångare

1 av 2 | Foto: Foto: BULLS
Ty Jonas, 21, är slående lik artisten Ed Sheeran.
NÖJE

Det är inte lätt att vara Ed Sheerans dubbelgångare.

Ty Jonas stoppas ofta på gatan och känner sig ibland utnyttjad.

– Det har gjort mina förhållanden värre, säger han till Mirror.

21-årige Ty Jonas från Sale i England ser nästan exakt likadan ut som artistens Ed Sheeran, 25. Men att vara världsstjärnans dubbelgångare är inte bara roligt. Det är också tufft.

– Det har gjort mina förhållanden värre, skulle jag säga. Nu måste jag väga om de verkligen gillar mig eller bara är intresserad av mig för att jag är det närmsta Ed de kommer, säger han till brittiska Mirror.

Ibland har han till och med svårt att lämna huset. Ofta stoppas han på gatan av personer som vill fotografera sig med honom. Något som tärt på förhållandena.

– När tjejer frågor om de kan ta en bild med mig har en del av mina före detta flickvänner blivit irriterad. Det har orsakat problem, säger Ty Jonas till tidningen.

”Folk blir galna”

När han växte upp hatade han uppmärksamhet, men sen Ed Sheeran slog igenom världen över har även Ty Jonas fått lära sig att leva med hundratals fans.

– Han är en stor artist och jag är ett stort fan, men nu är det som att jag inte kommer undan det. Folk blir galna när de tror de möter Ed Sheeran, säger Ty Jonas till Mirror.

Några fördelen har dock hans utseende. Ty Jonas kommer ofta in på konserter och klubbar på grund av sin dubbelgångares kändisskap. Han har till och med fått delta i det brittiska programmet ”Lookalikes”.

2012 fick Ty Jonas träffa Ed Sheeran. Detta efter att en bild på honom spridit sig som en löpeld över internet.

– Att träffa Ed var höjdpunkten. Han har fötterna på jorden och var chockad över att se hur lik jag är honom. Det var jätteroligt, säger han till tidningen.

Enligt tidningen planerar världsstjärnan och hans dubbelgångare ännu ett möte.