Tv-paret gripna – ammade barn med kokain i kroppen

Drogade sitt barn via bröstmjök

NÖJE

En fyramånaders flicka har fått i sig kokain efter att ha ammats av sin mamma som festat dygnet innan.
Nu åtalas föräldrarna, som båda är före detta tv-reportrar i Arizona, för barnmisshandel och droginnehav.
– Alla gör misstag, säger parets advokat.

Krystin Lisaius, 26 och hennes man Somchai Lisaius, 42 är före detta reportrar i Tucson, Arizona som nu hamnat i blåsväder. Paret har en fyra månader gammal dotter som fått i sig kokain efter att ha ammats av sin mamma den 15 maj, skriver Mirror.

Tog kokain bland vänner

Enligt The Tucson Weekly ska föräldrarna ha blivit oroliga när barnets ögon rullat bakåt i huvudet och hennes rörelsemönster blivit slappare. Blod- och urinprov samt drogtest visade att dottern fått i sig kokain via modersmölken. Båda föräldrarna testades positivt för drogen, skriver Mirror.

Först ska Krystin ha nekat till att ha använt kokain, men erkände senare att både hon och mannen snortat när de haft vänner över dagen innan, enligt Arizona Daily Star. Krystin ska också ha trott att det räckt med att vänta 12 timmar med att amma efter att hon använt olagliga substanser, rapporterar The Tucson Weekly.

Nekar i domstol

Efter att en husrannsakan genomförts hos paret och polisen hittat kokain står paret anklagade för droginnehav, barnmisshandel och för att ha utrustning som används för att ta droger med. Båda nekar till anklagelserna i rätten, skriver Tucson Weekly.

– Alla gör misstag. Vi har alla gjort saker vi ångrar. De kommer att gå igenom den här processen för att visa för alla att de excellenta föräldrar och aldrig kommer låta detta upprepas, säger parets advokat till KVOA, en tv-station i Arizona.