Uppgifter: Prins Harry och ”Suits”-stjärnan är ett par

”Han är lyckligare än han har varit på flera år”

1 av 3
NÖJE

Hollywood + Kungahuset = sant.

Prins Harry, 32, uppges ha hittat kärleken i ”Suits”-skådespelaren Meghan Markle, 35.

– Harry har desperat försökt hålla relationen hemlig eftersom han inte vill skrämma iväg Meghan, säger en källa till Sunday Express.

Den amerikanska stjärnan Meghan Markle är mest känd för sin roll som Rachel Zane i tv-serien ”Suits”. Enligt uppgifter till brittiska medier har hon och prins Harry träffats sedan en tid tillbaka.

– Han är lyckligare än han har varit på flera år. Han är i en väldigt avslappnad period i sitt liv och Meghan kom in i det precis vid rätt tillfälle, säger en källa nära prinsen till Sunday Express.

Enligt tidningen har Meghan Markle redan fått träffa hans bror prins William och hans fru Kate Middleton.

– De tar varje vecka som den kommer och njuter bara av varandras sällskap, men det är sant att säga att älskar att träffas och att det definitivt finns en kemi mellan dem, säger källan.

Har inte bekräftat förhållandet

Varken Meghan Markle eller prins Harry har bekräftat kärleksryktena. Anledningen ska vara att Harry vill hålla den inledande fasen av förhållandet privat.

– Harry vet att saker kommer att förändras när deras romans blir offentlig, men han vet också att han inte kan hålla det hemligt hur länge som helst.

Markle har bland annat spelat i tv-serierna ”CSI: NY”, ”Castle” och ”Suits” och filmerna ”A lot like love” och ”Deceit”.

Hon var tidigare gift med producenten Trevor Engelson.