Måns Zelmerlöw om hemliga kärleken

Artisten är inte singel längre

Foto: OLA AXMAN
Efter att ha varit singel i två år har Måns Zelmerlöw hittat kärleken igen.
NÖJE

Eurovisionvinnaren har hittat kärleken igen.

Nu bekräftar Måns Zelmerlöw att han inte är singel längre.

– Det känns jättebra, säger han.

Trots att Måns Zelmerlöw bara fyllde 30 i somras har han hunnit med mycket under sina elva år i rampljuset. Han har bland annat varit programledare, vunnit Eurovision och spelat i flera musikaler. Nu är det i stället fullt fokus på en internationell musikkarriär.

– Jag kan ångra att jag inte vågade satsa mer i ett tidigt skede på bara musiken, säger Måns Zelmerlöw.

”Kommer nog få lite panik”

Han har tidigare kallats för ”Sveriges yngsta gubbe” och att fylla 30 år kan för många vara lite ångestladdat. Men Måns har inte drabbats av någon kris. Än.

– Jag känner mig väldigt, väldigt ung fortfarande. Jag tror kanske att vid 35–40, där kommer jag nog få lite panik men jag tycker att jag har hunnit med väldigt mycket fram till 30, långt mycket mer än jag någonsin hade tänkt att jag skulle få göra, säger han.

Inte singel längre

Men allt har ett pris och med en fullspäckad karriär kan det vara svårt att hinna med så mycket annat, som familj, vänner – och att dejta. Men efter att ha varit singel i två år har Måns äntligen hittat kärleken igen.

– Ja, det har jag. Det känns jättebra, säger han.

Måns Zelmerlöw har tidigare varit ganska öppen om sina relationer men den här gången är han mer hemlighetsfull och vill inte kommentera sin nya flickvän närmare.

På frågan om han tänker mycket på familj och barn blir han mer tveksam.

– Jag vill ju ha barn någon gång, men det måste kännas rätt. Och då vill man veta att man ska vara på samma plats ett bra tag framöver och det vet jag inte om det är i Stockholm, någon annanstans i Sverige eller om det är något annat land. Men någon gång vill jag absolut ha barn.

ARTIKELN HANDLAR OM