Artisterna som vill lämna USA efter Trumps vinst

Kändisarna hotar med att utvandra efter presidentvalet

1 av 2
NÖJE

Många kändisar tog ställning mot Trump inför det amerikanska presidentvalet.

Barbra Streisand, Miley Cyrus och Jon Stewart har tidigare sagt att de ska utvandra om Hillary Clinton inte skulle vinna enligt Hollywood Life.

Nu återstår det att se om de står för sina ord.

Nattens dramatiska presidentval har orsakat kraftiga reaktioner. Redan innan var det många, både kända och okända, som uppmanade det amerikanska folket att gå och rösta på Hillary Clinton. Några tog steget längre och hävdade att de till och med lämnar landet om Donald Trump skulle vinna. Vilket han ju gjorde.

Så USA verkar bli betydligt tommare om man ska tro på vad några av landets mest framgångsrika artister, komiker och skådespelare har skrivit.

”Flyttar till Spanien”

Miley Cyrus hävdade att hon kommer ”flytta från landet” om Trump skulle vinna och Amy Schumer skrev att om så blir fallet så ”flyttar hon till Spanien” skriver Hollywood Life.

Chelsea Handler tog det säkra före det osäkra och berättade i ”Live with Kelly and Michael” att hon redan har köpt ett hus i ett annat land. Andra kändisar som hotat med att utvandra om Donald Trump blir USA:s nästa president är Jon Stewart, Cher, Samuel L Jackson och Barbra Streisand. Även svenske skådespelaren Joel Kinnaman har sagt att han flyttar tillbaka till Sverige om Trump skulle vinna.

Så nu är det väl bara att vänta och se vilka som håller vad de lovat...