Bieber till Sverige sommaren 2017

Spelar på Summerburst Stockholm i juni

1 av 4
NÖJE

Justin Bieber är klar för Summerburst.

Den skandalomsusade artisten kommer till Stockholms-upplagan av festivalen i juni 2017.

– Det kommer bli otroligt fett, säger festivalgeneralen Anders Boström.

Nu är det klart att Justin Bieber, 22, kommer till Sverige nästa sommar. Bieber kommer att spela på Stockholmsupplagan av Summerburst i juni 2017.

– Bieber har varit en drömbokning länge och något vi jobbat väldigt hårt för med tanke på hans självklara koppling till den elektroniska dansmusiken genom alla hans samarbeten de senaste åren. Detta kommer ta dansen och festen till ytterligare en nivå på Summerburst, Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

Ska han DJ:a?

– Han ska inte DJ:a, han kommer med hela sin produktion, dansare, liveband, allting. Det kommer bli påkostat och otroligt fett. Det här är det kanske mest spännande vi någonsin gjort på Summerburst scen.

Erik Prydz också klar

Summerburst Stockholm äger rum på Gärdet 9-10 juni 2017.

Justin Bieber var senast i Stockholm i september för två spelnignar på Tele 2 Arena. Då väckte han uppmärksamhet när han spelade dart på ett spelhak i centrala Stockholm och åkte motorcross och wakeboard.

Idag blev det även klart att Erik Prydz är klar för Summerburst, men för Göteborgs-upplagan av den populära festivalen, på Ullevi 2-3 juni 2017.

Även Tiësto kommer till Göteborgs-festivalen, medan duon Axwell och Ingrosso är klara för Stockholms-versionen, som Nöjesbladet tidigare kunnat berätta.

Biljetterna till Summerburst 2017 släpps måndag 28 november klockan 09.

ARTIKELN HANDLAR OM