Stefan Hedmark

Här lurar Spider-Man döden

Första trailern för sommarens stora Marveläventyr

FILMTRAILER. Ibland hinner man knappt få tid att tänka i Marvelvärlden. Och intrigerna är krångligare än i ”Våra bästa år” om man inte religiöst hänger med i varje film.

Idag var det teaser-premiär för ”Spider-Man: Far from home”. Kanske känns bara detta faktum som en enda fet spoiler eftersom den utspelas efter nästa ”Avengers”-film. Som hinner få premiär före ”Far from home”.

Det såg ju väldigt dystert ut för Spider-Man i förra årets ”Infinity war”, då han smulades sönder till damm. Men att Tom Holland är tillbaka i rollen i både ”Endgame” (premiär i april) och ”Far from home” (premiär 5 juli) är långt ifrån en hemlighet. Och nog ser Spindelmannen ut att må fint i den här fartfyllda trailern.

Ett Londonbesök hinns med i nya filmen. Liksom en comeback för Nick Fury (Samuel L Jackson). Jake Gyllenhaal kastar sig in i Marvelvärlden som superskurken Mysterio. Och från ”Homecoming” ser vi Michael Keaton, Marisa Tomei och Zendaya.

Är man redan nu sugen på mer Spindelmannen kan man med fördel se den animerade, Golden Globe-vinnande ”Spider-Man: Into the Spider-verse” på bio.

Publisert:

LÄS VIDARE