Filmrecensioner

Suveräna skådespelerskor matas med klichéer i Netflix ”Otherhood”

Av: 

Karolina Fjellborg

Patricia Arquette, Angela Bassett och Felicity Huffman i ”Otherhood”.
Patricia Arquette, Angela Bassett och Felicity Huffman i ”Otherhood”.

FILM

FILMRECENSION Tunga trion Patricia Arquette, Angela Bassett och Felicity Huffman slösas bort i Netflix banala mammakomedi ”Otherhood”.

Betyg: 1 av 5 plus
Otherhood
Netflix
Regi Cindy Chupack, med bl a Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman, Jake Hoffman, Jake Lacy och Sinqua Walls.


KOMEDI Angela Bassett, Patricia Arquette och Felicity Huffman spelar tre negligerade, självömkande villaförortsmammor, som efter att ha tröstdruckit sig igenom en mors dag-brunch bestämmer sig för att åka till New York och våldgästa sina vuxna söner, som aldrig hör av sig, i ”Otherhood”. En välmenande men hopplöst banal komedi som förmodligen hade planer på att säga något varmt, roligt och tänkvärt om moderskap, åldrande och kvinnlig vänskap – men i stället tog den enklare vägen och hoppade på alla komediklichéers moderskepp, för att flyta ut i ett sladdrigt träsk av makalöst endimensionella karaktärer, dialog som får ens ögon att rulla ut ur sina hålor, och den typ av obligatoriska makeover-, party-, shopping- och äta-glass-med-väninnor-scener som man har sett till förbannelse.

”Otherhood” är inte direkt tråkig, men däremot dum – och framför allt ett skandalöst slöseri med tre suveräna skådespelerskor.

”Otherhood” finns att streama på Netflix nu.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!


Publisert:

LÄS VIDARE

Adam Sandler om kritikernas dissar

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmrecensioner

Patricia Arquette

Felicity Huffman

Netflix