Första titt på nya Charlie’s angels

Action, gott humör och ny Ariana Grande-låt i trailern

FILMTRAILER. De ser kanske harmlösa ut. Men Charlies änglar vet precis hur de ska utnyttja det övertaget.

Här är första trailern för en av höstens stora actionkomedier.

”Charlie’s angels” har funnits med oss sedan 70-talet. De dök först upp i den klassiska tv-serien och spelades då av bland andra Jaclyn Smith, Farrah Fawcett och Cheryl Ladd. 2000 och 2003 kom två biofilmer som definitivt inte hade kritikerna med sig, men däremot uppskattades av biopubliken – Drew Barrymore, Cameron Diaz och Lucy Liu hade då huvudrollerna.

Något decennium senare är det dags att tänka nytt igen. Elizabeth Banks tog sig an utmaningen att uppdatera änglarna. Den här filmen är en reboot eller spin-off, men ingen nyinspelning – den utspelar sig i samma universum som tv-serien och de gamla filmerna. Vi presenteras för en ny generation av hemliga agenter, spelade av Kristen Stewart, Ella Balinska och Naomi Scott.

Banks, som har både skrivit manus och regisserat, spelar Bosley, som är en bekant figur för fans av ”Charlie’s angels”. Fast i den här versionen finns det flera olika Bosley, som görs av Djimon Hounsou, Patrick Stewart och Sam Claflin.

Mycket action och gott humör i trailern, som även ackompanjeras av en ny singel som framförs av Ariana Grande, Miley Cyrus och Lana Del Rey. Svenske superproducenten Max Martin har arbetat med filmens soundtrack.

Nog hoppas vi på att den här nya versionen ska överträffa de gamla filmerna. Vilket inte borde vara svårt...

”Charlie’s angels” har biopremiär den 15 november.

ANNONS