Stefan Hedmark

Första trailern för Annabelle 3

Skräckdockan gör comeback på bio i sommar

FILMTRAILER. Dags att ta på sig vuxenblöjorna.

För nu gör skräckdockan Annabelle comeback på bio.

Här är första trailern.

”Conjuring”-filmerna är en pålitlig kassako i Hollywood. Senaste filmen, ”The nun”, blev en braksuccé trots negativa recensioner. I sommar är det dags för en riktig veteran i filmserien att dyka upp igen, den onda dockan Annabelle.

Det blir den tredje filmen med dockan och den har en del att leva upp till. Förra filmen i serien regisserades av svensken David F Sandberg och fick bra recensioner. Det var dock ett kapitel i serien som blickade bakåt och berättade hur Annabelle och dess förbannelse kom till. ”Annabelle comes home” följer i stället direkt efter ettan.

Filmen återintroducerar även två andra favoriter från ”Conjuring”-världen, spökjägarna Ed och Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga). Handlingen kommer att utsätta dem och deras tioåriga dotter Judy (Mckenna Grace) för Annabelles ondska.

Filmen regisseras av Gary Dauberman, som begår sin debut med den här filmen. Men det är inte som att han är en nykomling när det gäller ”Conjuring”-rullar. Som manusförfattare skrev han de två första ”Annabelle”, ”The nun” och har även arbetat med de två ”Det”-filmerna.

”Annabelle comes home” har svensk biopremiär den 28 juni.

Publisert:

LÄS VIDARE