Sarah Jessica Parker sågar SATC 2

avAgnes Aronsson

Publicerad:
1 av 2 | Foto: IBL
Sarah Jessica Parker förstår kritiken.

”Sex and the city 2” drog in extrema summor pengar men den sågades av kritikerna.

Nu ger även huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker filmen en känga.

– Jag kan förstå varför filmen inte blev så bra, säger hon till Entertainment Weekly.

”Sex and the city 2” blev en besvikelse även för många av de mest inbitna fansen. Nu stämmer ingen mindre än huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker, som spelar kolumnisten och författaren Carrie Bradshaw i serien, in i kritikerkören. Handlingen kretsar kring tjejgänget som reser till Abu Dhabi där Samanthas ex spelar in en film.

– Jag kan förstå varför filmen inte blev så bra, och jag har inga problem att säga det offentligt, säger hon i en intervju med Entertainment Weekly.

Filmen sågades av recensenter värden över som inte tyckte att den levde upp till den standard som serien höll. Aftonbladets filmrecensent Karolina Fjellborg, skrev efter premiären 2010 att filmen var ”en fördumning av tv-serien, och en slafsig skämtteckning av en fyra som brukade vara fantastisk – men här består av ett gäng karikatyrer snarare än karaktärer”.

Tredje film på gång

Men den var inte enbart en flopp, enligt Sarah Jessica Parker.

– Jag kan säga att jag också förstår hur himla mycket pengar den drog in, säger hon till Entertainment Weekly.

Men hur mycket pengar handlade det egentligen om? Jo, svindlande 835 miljoner kronor i USA och 2,5 miljarder kronor världen över.

En tredje film ska nu vara på gång, men det återstår att se hur det färdiga resultaten av den tas emot av tittarna – och skådespelarna.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM