Film

Jared Leto klarar inte av att se vinnarfilmen

Av: 

Hannes Lundberg Andersson

FILM

Jared Leto vann en Oscar för sin roll i ”Dallas buyers club”.

Men trots hyllningskören klarar han inte av att se den.

– Det är bäst för mig att släppa den, säger han.

Natten till i måndags tog Jared Leto, 42, hem priset för Bästa manliga biroll på Oscargalan, för sin tolkning av HIV-smittade och transsexuella Rayon i filmen ”Dallas buyers club”.

Både filmen, huvudrollsinnehavaren Matthew McConaughey (som vann Bästa manliga huvudroll) och Leto har tokhyllats. Men varför vet inte Leto riktigt. Han har nämligen inte ens sett filmen.

– Jag har inte sett filmen än. En dag kommer jag nog se den, för, du vet, jag kommer bli nyfiken någon gång, säger Leto i Ellen DeGeneres talkshow.

Gick ner 18 kilo

”Dallas buyers club” är Letos första film på fyra år. Den senaste tiden har han ägnat sig åt sitt band 30 seconds to mars, och det verkar som att steget tillbaka till filmvärlden var jobbigare än vad han trodde.

Leto säger att rollen som Rayon var så pass intensiv att den är jobbig att påminnas om nu. Han fick banta ner sig 18 kilo för den.

– Det är bäst för mig att bara släppa den just nu, säger han om filmen.

Fick sitta i rullstol

Det är inte första gången Leto skiftar kroppshydda inför en film. För rollen som John Lennons mördare Mark David Chapman i ”Chapter 27” (2007) gick han upp 30 kilo genom att bälga i sig värmd glass blandad med soja och olivolja varje kväll. Han fick gikt och tvingades att sitta i rullstol eftersom hans kropp inte klarade viktökningen.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert: