”Zoolander 2” blir verklighet

FILM

Komedin får uppföljare 2016

1 av 3 | Foto: Mitt under Valentinos visning under Paris modevecka steg Ben Stiller och Owen Wilson upp på catwalken som sina rollfigurer Derek Zoolander och Hansel McDonalds och bekräftade att det blir en uppföljare till "Zoolander".

Det har länge pratats om en uppföljare till den skruvade modellkomedin ”Zoolander” från 2001 och nu är det klart att filmen blir av. Det avslöjade huvudrollsinnehavarna Ben Stiller och Owen Wilson i dag när de dök upp på Valentinos catwalk under Paris modevecka – som sina rollfigurer Derek Zoolander och Hansel McDonald, skriver Page Six.

I november förra året rapporterade Deadline att Penelope Cruz kommer att göra en roll i filmen och att Stiller själv inte kommer att regissera uppföljaren. I stället är det Justin Theroux, främst känd som skådespelare i bland annat ”Mulholland Drive” och ”Miami Vice”, som står för regin. Theroux medverkade också i en mindre roll i den första ”Zoolander”-filmen. Även svenske Alexander Skarsgård medverkade i den första filmen då han spelade modellkompisen Meekus.

”Zoolander 2” uppges få premiär 12 februari 2016.

TT

ARTIKELN HANDLAR OM