Mejla

Stefan Hedmark

Här gör Rowan Atkinson comeback – i ny Johnny English

Komikern spelar den korkade agenten för tredje gången

FILM

FILMTRAILER. Världens osmidigaste agent är tillbaka på vita duken.

Här är första trailern för ”Johnny English 3”.

Du kanske undrade vart Rowan Atkinson har tagit vägen? Kanske hade han dragit sig tillbaka och tänkt att nu räcker det med alla pengar och lyxbilar? Men Atkinson har ändå plockat fram sina världsberömda figurer då och då. Mr Bean har synts i en reklamfilm för Snickers.

Och nu är det dags för den hemlige agenten Johnny English att göra comeback.

Det blir tredje filmen i serien. Många år hinner passera mellan dem. Första kapitlet kom 2003, det andra 2011. Filmerna har dock varit populära och hur gammaldags konceptet med agentfilmsparodier än verkar 2018 kanske Atkinson har tillräckligt med fans för en tredje vända.

I den nya ”Johnny English” har den forne agenten blivit småskollärare, men kallas tillbaka i tjänst när alla hemliga agenters täckmantlar riskerar att avslöjas. Johnny English måste hitta en hackare, trots att nutidens digitala teknologi har sprungit förbi honom sedan länge.

Trailern försöker först få oss att tro att det är en ny Bondfilm, innan Johnny English introduceras. Inga stora skratt här, men några leenden kanske?

I en scen ser vi Atkinsons gamla kompis Emma Thompson som premiärministern. En annan stor roll spelas av Olga Kurylenko, som var Bondbrud i ”Quantum of solace” (2008).

Filmens originaltitel är ”Johnny English strikes again”, vilket kanske är en blinkning till en klassisk Rosa pantern-film med Peter Sellers. Filmen får svensk biopremiär den 12 oktober.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Mamma Mia-stjärnan: Min hund kommer före honom

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Rowan Atkinson