Hon gick upp i rök på inspelningen

FILM

Jennifer Lawrence försvann under en scen i tredje ”Hunger games”

1 av 3 | Foto: Dramatisk vändning. Under inspelningen av ”Hunger games: Mockingjay” gick någonting snett och Jennifer Lawrence försvann in i en rökfylld tunnel.

Jennifer Lawrence försvann i en rökfylld tunnel under filminspelningen.

Efteråt fick skådespelerskan bäras ut på grund av andnöd.

– Hon hostade och skakade, säger en källa till The Enquirer.

Inspelningen av den första delen av ”Hunger games: Mockingjay” är i full gång i Atlanta, USA. I ”Mockingjay”, som utkommer i två delar, leder Katniss Everdeen upproret mot huvudstaden. Men under en av scenerna gick någonting snett och skådespelerskan Jennifer Lawrence, 23, försvann i en rökfylld tunnel.

”Bolmade ut rök”

– Det var fruktansvärt. Inspelningen avbröts tvärt när rökmaskinen gick sönder och började bolma ut så mycket rök att Jennifer försvann. Alla fick panik, säger en källa till The Enquirer.

Produktionen satte direkt i gång fläktar som försökte få bort stora delar av röken ur tunneln så att Lawrence skulle kunna andas. Genom hennes ihärdiga hostande kunde personalen sedan lokalisera henne i tunneln.

”Såg skakad ut”

– Efter flera minuter kunde ett räddningsteam bära ut henne. Hon hostade och skakade, säger källan.

Efteråt ska Lawrence ha känt sig illamående.

– Hon är tuff, men hon såg verkligen skakad ut och klagade på att hon kände sig väldigt illamående, som att hon hade svindel, säger källan till tidningen.