Hammar och Wikingsson söker skådisar till ny film

Är du sugen på att spela i stjärnornas film? Nu har du chansen

Är du sugen på att spela in film med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson?

Nu har du din chans.

På lördag får allmänheten möjlighet att visa upp sina skådespelartalanger under en öppen casting i Köping.

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons nya film ”Tårtgeneralen” är under arbete. Det är Hammar själv som nu söker skådespelare via sitt Instagramkonto, och han har inget emot amatörer.

”Vänner! Snart ska vi göra film! Det ska bli så inihelvete jävla roligt. Vi spelar in i Köping i sommar”, skriver han på Instagram.

Handlingen i ”Tårtgeneralen” kretsar kring händelser som inträffade i Köping våren 1985, när Jan Guillou utsåg Köping till Sveriges tråkigaste stad i TV. Robert Gustafsson spelar huvudrollen i komedin.

Ett barn ska spela Filip Hammar

Den som är sugen på att knipa en roll kan bege sig till Hotell Scheele i Köping på lördag, där en öppen casting pågår mellan 10–16. Ålder har ingen betydelse, och det behövs personer för flera små och stora roller. Produktionen är också i behov av ett gäng statister.

Ett lyckligt lottat barn kommer få chansen att spela Filip Hammar som ung. Där är kravet att barnet ska vara mellan 8–12 år och komma från Västmanland, för dialektens skull.

Radarparet Hammar och Wikingsson står för manus och regi för långfilmen. Det preliminära premiärdatumet är på juldagen i år.

Publisert: